![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 113> |
Автор | |
рени ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дали некој има нешто за Смртта во Венеција и за расказите од Чехов Смртта на чиновникот, Одмаздник и Павиљон бр.6.Ми треба за во четврток. Ве молам за помош.БЛАГОДАРАМ.
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
А да се симнете од фејс и фатите книга во раце не ќе биде лошо.
![]() Него уствари да не ви се мешам во образованието терајте си вака, не може сите да бидат академски граѓани, мора да има и градежни работници, конфекционери, општи работници кои работат за минималец и ред други (неправедно)недоволно платени и подценети професии... ![]() ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
D.Jovanova ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
ve molam da pronajdete nesto za veterinarni preparati ....mnogu mi e itno .fala :)
|
|
![]() |
|
leonagirl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Дали може некој да ми помогне барем на една од следниве теми:
1. На страната на понижените и угнетените преку страниците на „Клетници“ од Виктор Иго 2.Кобната љубов на Гете во „Страдањата на младиот Вертер“ 3. Внатрешните душевни конфликти и имагинарното во „Гарванот“ на Едгар Алан По благодарам ![]() |
|
![]() |
|
AcidGunner ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Ве молам да ми напишете состави на теми: "Пеколот" од Данте Алигиери и "Де Камерон" од Џовани Бокачо... и ќе ве замолам да бидат од 300 до 350 зборови... ВЕ МОЛАМ МНОГУ МИ Е БИТНО... фАЛА ОДНАПРЕД :)
|
|
![]() |
|
rokiii ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Decki mi treba sostav za lirika i za epika pomagajte vrska neam :)! FAla
|
|
![]() |
|
milena14 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Здраво јас сум нова може да ми напишете писмена ми треба за утре со следните 3 теми :
1.Drugarstvoto podarok koj ne se kupuva .. 2.Ljubovta - nasiot dvigatel vo zivotot .. 3.Humanosta ne pravi luge .. Fala .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TheMask ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
ми треба есеј по право на тема "Државјанство" може некој да ми помогне, фала од напред.
![]() |
|
![]() |
|
ema-mk97 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Здраво, би ве замолиа ако можете нешто да најдете за следните теми:
-Некоја држава во Африка -пирамидите во Африка -дождовните шуми во Африка -народите во Африка ..ми треба за есеј по географија, фала однапред ![]() |
|
![]() |
|
martinas ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
ve molammm mi treba sostav na tema NA PATOT- BEZ PATOKAS treba da se pishuva za Krste Misirkov ,mi treba za vo ponedelnik ...:/ neka mi pomogne neeekooj :D
|
|
![]() |
|
vake001 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Би ве замилил ми треба состав во врска со Смрт во Венеција и Судбината на човекот.Однапред Благодарам!!
|
|
![]() |
|
Bojannnna ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Ми требаат состави на тема „Литературата се расипува во иста мера со човекот“ „Добрата книга е наследсвто на целиот свет“ и „Уметноста нема татковина“
Ве молам што побрзо :))) Фала однапред :))) |
|
![]() |
|
filip123321 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Еј здраво, ми треба обработка на книгата "сонетен венец" од Франце Прешерн. Итно ми е доколку некој ја има обработена нека ја стави на темава,
Благодарам однапред ... |
|
![]() |
|
Lori ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Ти благодарам Сантијаго. И јас се надевам на пријатен престој. |
|
Околу нас се само луѓе и камења... Во камењата нема ништо човечно..А во луѓето се е камено.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |