![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 321322323324325 482> |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
utre nikako... zadutre mozi...
sekoja nedela da ima barem po eden praznik... ![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
и на секоја втора ..добро ќе да е
![]() да си направев еден чај
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
napravi si eden leden caj...
a za mene mozes toplo chekolado... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() ![]() да си запишам, да не заборавам до утре
![]() |
|
![]() |
|
penkaloto da ti se potrosi na pola zbor...
da mi se javis, da te potsetam... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
ако не заборавиш ти побрзо од мене
![]() да не ми дојдат утре гости
![]() |
|
![]() |
|
more strojnici da ti dojdat...
da zavrne sneg utre ama naaaaaa, cel metar. |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
samo pola metar za tebe specijlalno
![]() da ne spijam cela nok
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ANITKA111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
e mora da spiesh
![]() da ne stanuvam rano |
|
![]() |
|
поспиј си, но ручекот ќе го пропуштиш
![]() малку да се затоплеше надвор ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
ех, па ти, малку!
![]() да биде и утре неработен ден ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
ANITKA111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
e ke rabotime
![]() da ne mi doagja nikoj na gosti ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
па, дојди ти кај мене!
![]() да каже: еве доаѓам! ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
doagjammmmmmm
![]() sakam da se stopli |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 321322323324325 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |