![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 113> |
Автор | ||
MiNER_666 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
дали некој може да ми помогне не најдов никаде материјал за Семјуел Бекет ми треба краток вовед и после исто така накратко за "Чекајќи го Годо" ви благодарам однапред
|
||
![]() |
||
Jasmina07 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Ве молам состав ако има некој на тема: Хамлет-патоказ за идните генерации да не размислуваат домадски и да се борат против неправдите во општеството и против лажниот морал во меѓучовечките односи...Фала одапред... :))
|
||
![]() |
||
Antonio2344 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Абе луѓе нов сум тука да не има некој состав за Pecalbarstvoto-tradicija ili kopnez za podobar zivot ?!! Ми треба одма .. !! :D
|
||
![]() |
||
gorenje ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
o;
Изменето од gorenje - 13.Октомври.2011 во 20:27 |
||
![]() |
||
gorenje ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
Decki mi treba nekoj esej ili da se preraskaze nekoja poema od knigata DEKAMEROn
a vo momentot ja nemam knigata itno ve molam !!!! Изменето од gorenje - 13.Октомври.2011 во 20:27 |
||
![]() |
||
majahudgens ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Ве молам помогнете ми. Никако не можам да најдам податоци на оваа тема а многу ми требаат за изработка на проект
|
||
![]() |
||
laki72 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
zdravo.mi treba obrabotka na pesnata,,GLAS,, od R.Zinzifov.
da ne ja ima nekoj obraboteno ili nekoj link kade sto ja ima Blagodaram ![]() |
||
![]() |
||
natasa96 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Дали може некој да ми ја раскаже лектирата ,,Шарлинска кожа,, за 1 год
фала унапред ![]() |
||
![]() |
||
black diamond ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Zdravo mi treba preraskahano pesnata od Ante Popoveski ako mozhe mi treba itno do vecher.
|
||
![]() |
||
Belko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Zdravo decki. Ve molam pomognete mi. Potreben mi e esej na tema: Jazikot nas denesen. Od 300 do 500 zbora. Vi blagodaram odnapred
Изменето од Belko - 09.Октомври.2011 во 12:20 |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...a ti ,...ne mozesh?
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
малата ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
ве молам ако можете содржината на делото судбината на човекот од михаил шолохов фала мн
|
||
![]() |
||
рени ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
линкот со постовите не работи дали некој има да ми прати тема споредба меѓу Петрарка, Данте и Бокачио. Благодарам
|
||
![]() |
||
рени ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
линкот со постовите не работи дали некој има да ми прати тема споредба меѓу Петрарка, Данте и Бокачио. Благодарам |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |