![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 213214215216217 959> |
Автор | |
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do pred malku bev iznevrirana ali sega nekako iskulirav |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
e duri sega se cuvstvuvam ok, fala bogu za 15 min ke zavrsi ovoj raboten den, shuk*r ODMORRRR SAKAAAM
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
osameno
|
|
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
zashto Beleg??? zoshto osameno?
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
cel mesec turbo problemi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
ne , ne .. koga bi bila sea na psihijatriski kauc bi ti rekle...
osameno ne se cuvstvuvash od cel mesec rabota, umorno se cuvstvuvash posle cel mesec rabota drugo kje da ti e problemot..... nekoj ti nedostasuva ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ama mi nedostasuva zdravata noga na Angle da setame zaedno sekade i da me nasmee a ne samo tazno me gleda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ох срценце, бакнежи и гушки на те*е и на Angle ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
da da i od mene energija da pomine nogata....
|
|
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Ja, super, uste samo tri dena i na odmor.
Beleg, ne se grizi se ce bide Ok, brgu ke dojde toj moment da se smeete i setkate
![]() |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
dobro |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
mi zdosadi na odmor , so dusa cekam da se vratam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
bejbi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Само така си мислиш! Ај врати се од одмор па ќе видиш... Верувај усте
подосадно ќе ти биде... Не дека ти посакувам да ти биди така... ама
реално и практично гледано - е така... за жал или не...
Ама сепак ако си добро организиран... се е можно можи и ептен супер да си поминуваш па кај и да си ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 213214215216217 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |