![]() |
|
LAW OF ATTRACTION |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Изменето од Majkl - 02.Октомври.2011 во 23:12 |
|||
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|||
![]() |
|||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
||
|
|||
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|||
![]() |
|||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
||
Majkl, ne mozham da se soglasam so tebe i nema da tvrdam deka jas sum vo pravo... Spored mene nikoj nema svoja rabota - mentalitetot i talentot ne mu pripagjaat na nasheto bitie tuku na nashiot Um(koj e aspekt na svesta), i sekako deka toj misli, oti toj deluva i si ima Svoja rabota. No site nie kako chovechki bitija, se razlikuvame po forma golemina i razmisluvanje a deluvame kako Celina(vkluchuvajki ja celata priroda) - toa e mojot stav i ne mora i drugite da razmisluvaat kako mene. Jas toa ne go baram... ![]() |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
![]() |
|||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
||
"Ziva pesok" ni e mozoceto nase,kolku poveke pretame tolku pobrzo toneme vo nego...
ustvari kako se izleguvalo od ziva pesok....sem so kontrolirani i izbalansirani dvizenja... ![]() ![]() ![]() |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
![]() |
|||
||
Друг пример во природата... секој има своја функција. Имаме пчели, имаме оси, мравки, цвеќиња и тн. Секој од нив е важен дел од природата. Пчелите собирајќи храна за себе помагаат во размножувањето на растенијата, осите помагаат забрзано да се разложи она кое се распаѓа, цвеќињата им даваат храна и тн.Сите тие имаат засебни функции а одново сите заедно се дел од големата целина и вршат посветена служба за големата целина.
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
круциален некоj редослед
|
|||
![]() |
|||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
||
PODOBRENATA DIOPTRIJA ZA PROMENITE,VO I OKOLU MENE,NE ZNACAT DEKA IMAM DOBAR VID!
![]() |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
- Konjot mozhesh da go dovedesh do vodata, ama ne mozhesh so sila da go naterash da pie.
Stara indijanska pogovorka. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
Zakonot za atrakcija raboti za onie koi silno posakuvaat?
Ti mozhesh da si sedishh i da si posakuvash, da gi fokusirash tvoite misli na odredena rabota i golemi se shansite deka taa nikogash nema da ti se ostvari. Ne dodeka ne stanish i ne prevzemish neshto vo vrska so toa. A ti trebaat samo, dobra volja, golema zhelba, ogromen trud i epten malce srejka za da go ostvarish tvojot (mnogupati navidum duri i nevozmozhen) son. |
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
||
ako samo gi otvarash portite na umot i samo so zhelba i silna kolku i da e mozhesh li da bidesh kreator ., na neiskreiranoto., atrakcija postoi i funkcionira za onie koi pokraj silna zhelba umstvena., ja stavaat i akcijata kako izvrsh*tel na trakcijata
|
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
И јас го делам твоето мислење! ![]() Неможеш само да пасивно да седиш ,чекаш и да се молиш на универзумот да се обедини и да ти го изреализира она што со цело срце го посакуваш,потребен е ангажман,силна волја и многу среќа сонот да стане-јаве. |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
||
zakon si e zakon...gledaj da te fati
![]() |
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Нека ме фати....заслужив после толку години сонување.
![]() |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
||
Ne postoi nikakva pasivnost. "Se teche... i se', se menuva"...postojano... Samiot zhivot i vo nego ovoj svet e ljubov vo akcija - nema nikakva pasivnost, pa duri i koga sedime so skrsteni race ![]() Samo ponekogash, bespotrebno gubime energija. Kolkupati sme si rekle:"Se utepav rabotejki i pak nishto" ![]() I sekako deka ova ne znachi da ne go koristime nasheto "mozoche"-koga e potrebno. Ona shto se sluchuva, kje se sluchuva, prirodno, spontano... "Ne misli-jas rabotam" , tuku ""Bog" raboti preku mene". Umetnicite , najchesto kreiraat vo tishina... Изменето од viktorija123 - 04.Октомври.2011 во 11:55 |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |