![]() |
|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 767> |
Автор | |||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Мене не ме интересира до кај ќе одиш ме интересира кој е кртот кој ти даде тебе да прочиташ во модератори а? јавна тајна е сеа ем модераторот го закопа ем себе се закопа глупи луѓе прават само глупи чекори ![]() ај кажи баш ме интересира а после квалитетни членови не биле доволно добри за модератори а кртот твое е најдобар ![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Кастро од каде ти е тоа цитираното ????
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
Фала ![]() Ќе си земам и кафенце ![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||
VALERIJ ,ZNACI DA SE RAZBEREM ,ZABEGAVTE EDNA GRUPA NA LUGE,ME NAPAGATE SO DENOVI ,SAMO VRZ OSNOV NA NEKOI LAGI NA LAKI ....SEGA NE JA MATITE KAJ TREBA I SO TREBA.... DAJTE DA GI PROCITAME SITE NIE TIE PORAKI, FAMOZNI KOI JA SUM MU GI PRATIL NA LAKI |
|||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Ova e vekje premnogu,so ova treba da se razberes po lp so Fiks,a ne da postiras po temi...ne e fer vakvo citiranje,Kastro..
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||
ODNOSNO PREPRATI GI JAVNO DA GI VIDIME SITE KAKO JA TEBE TOA SUM TI PISUVAL ZA NEKOE PREVZEMANJE I KOE BILO TOA PREVZEMANJE??? JAVNO ORTAK ,DA VIDIME KOJ LAZE A KOJ NE...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
a znaes sto e najubavo na forumov ...koleske? sto ima bezredie ![]() a nie so mazleto moe...samo si se zezame ![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
Дечки абе што ви е на вас?
Мали деца ли сте или возрасни личности? Ве молам прекинете да не се караме. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
||
Ne mudruvaj Laki ....ti malku zabega ...znaci NEMA SO TI MENE DA ME PRASUVAS .,,,TI KAZUVAJ POSO TI SI TOJ KOJ SO ISPOLAZA TAA VECER ..EVE SEGA LICETO KE TI GO VIDAT ,....AJDE ORTAK KAJ SE TIE PORAKI OD MENE? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
objasni go ova pred site Laki dosta so lagi ...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Кое сериозно .... ![]() Кастро почна со ЛП до мене за нешто кое што нема врска со него ... зашто тој се пронаоѓа во моите постови не знам ... сите постови ми се наменети за Белла....е сега веќе имаме проблем ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||
Prvo me interesira kako mozes ti da procitas u moderatori ....A potoa ke se objasnime ..imame LP...ne treba nekogo da zamaras , a i ne se zamaraj so mene .... ![]() |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
![]() |
|||
||
KOJ E KRTOT? DRUGARKA TI? ILI? KAZI AJDE JAVNO...DA VIDAT SITE KAKVI MODERATORI IMA NA FORUMOV...AKO E OVA OD MODERATORI ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |