![]() |
|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 767> |
Автор | |
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AJDE SO OTVBORENI KARTI SEGA KE IGRAME ...LAKI SIGURNO NEMA DA SE SOKRIES ..OBJASNI IM NA SITE KOI SE TIE PORAKI OD MENE STO SI GI DOBIVAL...
Ovae od nindza post ,znaat moderatorite ... Spored komentarot na Kastro, postovite mu gi brisel na Laki drugarot moderator...a ne znam Laki da se druzi vo realnost so drug moderator osven so mene, a jas pak tehnicki ne sum vo moznost da interveniram vo Razno ili da koregiram post na Kastro , bidejki ne pisal nisto vo moite podforumi. Ili Kastro se ima nesto zbuneto, pa si gi bara postovite na drugo mesto ili neznam sto mu e poentata na muabetot... Sabajlevo Laki mi iznakaza nabrzina za nekoi LP od Kastro, za nekakvo si prezemanje na zenski (virtuelno se razbira),ama iskreno ne razbrav bas sto bila poentata na celata gjurultija... |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Santi,ne go sfakjajte forumov tolku seriozno
mislam deka e za zabava i relax...a ne za provokacii i peckanja.. ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() Santi...de staj i na nevestava nesto ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Абе ај ![]() ![]() ![]() Мавни неколку.. ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Babe zimaj edna od kokosovive i batali- sakanje, ne sakanje...vazno e da te saka toj sto treba(a toj te saka
![]() ![]() ![]() Изменето од Andjelina - 02.Септември.2011 во 23:36 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
ne val
ne se reper samo se pokazuvaat bas vistinskite lica ... tokmu koga ne se poznavame da se poznavavme ..ke bevme mn podvolicni ![]() laki kumeeeeeee ![]() santi ke go pogodis so ovaa ..poveke vo nea ke gleda nego li vo mene ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bella,retko kogo lichno poznavame,iskreno.,
postovite ne se reper za nechij karakter.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Nemoj kafe....zemi od ova ..poslatko e ![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Ќе ти крадам едно кафе Енџи
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Mene,pa ne sakam nikoj da me saka tuka,
podobro u zivo da me sakaat ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
zemi si ti i kafe i pivce
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Aj pozdravce od mene
imajte prijatna vecher ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ovaa so pojke zolti cvetoi ...taa e baba mi
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |