![]() |
|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 767> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Какво нервирање
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() FeaR,te vika tetkava na pregled ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
konobar!
Aj edna aptekarka za Fear, da go izlecit... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Уф Calipso ..како си ја погодила ..за мерак
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
eve cali samo ne se nerviraj ti
![]() ![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Bujrum
![]() Изменето од ekszi88 - 30.Август.2011 во 21:49 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
od ovie zaduf ke fatime...
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Ќе ме послужите ли мене нешто
( може едно парче баклава )
![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
dobra rabota zavrsi tetkava si priznavam...znaese kako so mene
![]() caliiiiiii ![]() polo i ti ke zaboravis na se veruvaj ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i medicinska sestra neka donese za da mi go proveri pritisokot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Може и двете,ја се предозирав денес ![]() |
|
|
![]() |
|
Да не те мислам Феар..дај подмачкај со некое коњаче
![]() |
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() odma zaboravi na paracetamolot, a? |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
paracetamol i casa voda pls
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |