![]() |
|
МАКЕДОНИЈА...и се е можно!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 63> |
Автор | |
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Во Македонија ...НЕКОЈ ПЛАЧЕ ЗА РАБОТА...а „некој„ (и) ОД РАБОТА?? ![]() ![]() Изменето од novace - 25.Август.2011 во 11:15 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Каков народ таква држава...Све е можно...
Во утринскиот шпиц,возач да прегази (буквално)пешак, и без тронка совест идиотот ни да застане... Среќа доволно сведоци имало и му запишале регистрација. Не дај боже сите возиме,мало невнимание знае да биде кобно. Но каков идиот треба да си да не ни застанеш ![]() |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
![]() Мораше да се даде ваков одговор,а нешто се критикува вмро мора да се префрли топката.Милчин героски фрчкоски.... Ни го спопика пријателе вашето бугарче Љубчо,неговата влада во која прсуствуваше и вашиот ,,Драг лидер,, грујопулос. Ако мислиш дека со вакви демагогии ќе го оправдаш амнестирањето што го направи вмро те лажи умот зошто дури и овој народ не е толку глуп,јасно е дека грујо стана шиптарски поданик исто како бранко и неговите,спремен да ги продаде Македонските интереси само за да формира влада ерго да задржи фотелја.Има и во вмровците патриоти и тоа се луѓето кои после овој потег го напуштаат полека вмро бидеќи им се отворија очите дека и тоа е предавничка партија како СДС ќе останат само тие од твој ков што стоите зад секоја одлука на власта,утре грујо со бранко да се фати учка најголеми СДС овци ќе станете само да го оправдате вашиот лидер....мизерија.... |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Досега незнаев дека имаме и таква фондација
![]() Мајкл Џексон бил Македонец штипскиот и семакедонски истражувач и историчар Донски, кој неодамна престојуваше во САД, стипендиран од Македонската фондација за откривање на корените која беше формирана во рамките на Министерството за култура, а е поддржана од многу познати имиња од политичкиот, културниот, деловниот, спортскиот и невработениот свет. ******* Кој може да аплицира ![]() |
|
![]() |
|
Македонија и се е можно! Точно, можно! Моја пријателка ми вели, можно можно ама овој нема да го рушат,
![]() Среде скопје: узурпирана пешачка зона, автомобили заробени во гаражи |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ako ne ste ja procitale ,procitajte ja...super cetivo ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Кој ни ја „смести“ рамковна Македонија?Ние не сме анимирани зајаци, ама завршивме како зајкото Роџер. Испадна дека странски служби ни упаднале во независноста и ни скроиле рамка за иднината. Изведувачите на работите се познати и без лустрација. Исто како организаторите и инспираторите. Сега е време да нé запознаат нас, жртвите на оваа 2001 перверзија Од ваму од таму, на дваесетгодишнината од независноста дознавме дека добар дел од нашата независна историја ни ја спакувале нашите големи пријатели - што стратегиски партнери, што добродушни соседи и нешто малку пробрано домашно друштво на „државотворци“. И во оваа сказна, ние Македонците сме како зајакот Роџер, на кого вешти цртачи му сместија акција без реакција. Прво амбасадорот Пол Волерс ни соопшти дека рамковниот договор бил американски проект. Ви се молам! Потоа Александрос Маљас, висок функционер, дипломат и политичар од Грција, преку „Утрински весник“ (24 јуни 2011) ни кажа дека 80 отсто од содржината на рамковниот ја пишувале Грци, а 20 отсто како физичка работна сила ја изведувал Али Ахмети со своите учки (кои, патем, беа и вооружени и вежбани од американски инструктори) логистички поддржани со група македонски елитни тупамароси. Е мои мили ем драги сонародници! Десет години потоа ги држам на една страна пригодните изјави и говори на нашите државни функционери, кои се колнат во рамковниот и јавните признанија на Маљас, Волерс дека со помош на кандидатите за Елини (зашто, нели, познато било дека луѓето се делат на Грци и оние што сакаат да бидат Грци), Фрчкоски, Црвенковски, Милчин и неговите следбеници, Керим, Героски дека „ни го спопикале“. И овој пат. Уште еднаш. И сé уште не е завршено. Не ми верувајте мене. Слушајте што ви кажува „интелектуалецот“ Али Ахмети, кој одбива да биде повеќе миротворец и чувар на меѓудржавните граници. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
..... ![]() ![]() ![]() потполно сум согласен |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Исто така ,на тие кои му забодувале кол 0д 80цм,а потоа ги терале да го лижат,па соодветно на тоа,ги терале да општат меѓу себе,додека ги мавале по половите органи,на крај им ги режеле на кожата нивните имиња,е тие сегашни и оние поранешни,
ОВАА влада на ГРУЈО од друга земја,задно со ПРЕДАВНИЦИТЕ негови од ПАРТИЈАТА ДПМНЕ,во ПАРЛАМЕНТОТ изгласаа помилувања за ЅВЕРОВИТЕ и нивните ЅВЕРСТВА. Ова мора да се кажува КОИ СЕ ОВИЕ,за да биде јасна ИСТОРИЈАТА со КОИ, и КАКВИ се гради ОПШТЕСТВО,а се ГАЗИ по сопствените,ПРЕТЦИ и оние кои навистина ПРОСТРАДАЛЕ ЗА МАКЕДОНИЈА: |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |