![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 190191192193194 482> |
Автор | |
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ке те фати не се грижи , но нека те пушти брзо
![]() да се појави Орка
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
За десет минути,но после 23 часот
![]() Него и мене така рано сонот да ме фати |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
se skrsi i go frlija da zaspijam za 10 min
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Прво посакај неколку милиони нешто друго
![]() Да го најдам кај е далечинското за жешково |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ко да прочитав зачистам
![]() сакам да имам јахта |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Ааааа
![]() ![]() Да подзачитам нешто |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
не се жали зошто знаеш
да направам едно јако кафе |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Контрола само во ЈСП може да има
![]() Да не знаев утре што ме чека ![]() |
|
![]() |
|
раат после 20ч
утре се да биде под контрола |
|
|
![]() |
|
Одма фаќај кафе пауза тогаш
Сега раат да сум до кај 18ч. |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
ke letne ama kako
![]() da prestane da me boli glavata
|
|
![]() |
|
Ne krivinashi ushte prv den sedi tamu
![]() Da letne i ovoj saat |
|
![]() |
|
во ливада има мушички
![]() да ми кажат, ајде сега иди си дома
![]() |
|
![]() |
|
O pa cekaj toa posle mene odam jas sega na pauza,a uste ne sum videl odmor
![]() Da isteram edno pelin kafence vo livada |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 190191192193194 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |