![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 253254255256257 890> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk..vie ste sankerite a ..xaxxxxaa
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Таа плавата де... ние што си ја одбравме...
![]() ![]() Само, таа ми остана во мисли што ти ја реков.... Абе ќе си станам газда на кафана јас и ќе си вработам онакви келнерки ![]() Поломи чу чаше од кристала... со заби... Ти кажав де... ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сдк пу пу скраја да е ... во онаа жештина уште вшанк да сме закачени ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk..pa neli ste fraeri
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Друже ... таа ... следечи пут на нејзин терен ... коа ке заврши со смена ... терај работа ти ![]() ![]() ![]() ти стани си газда ... ама глеј там местенце за мене некое ![]() среќа што не се кристални чашите ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sdk..aj da ne upagam u sendvic muabet
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Ко че сакаме ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Па фраери е широк поим бе Виви...
|
|
![]() |
|
Koа веќе се фалат на крај со бројки колку се испило изело бла бла ... шо не го викнат Аца Лукас ... па да има со што да се пофалат
![]() |
|
|
|
![]() |
|
volki..koj sto ima vo listata xaxxa
a zdravko kaj spie..prilep..ili od skopje doagja..znaete
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Ја сум ЗА.... Макар што и на Харис ќе кршам чаши и ќе скокам на маса...
До кај сме сега со турбо фолков , Сати? Со други песни не оди некако пиењево ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
не сакам турбо фолкккк
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
my..sto ti pisuva vo pismoto..ne se cita ubavo
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Сдк виви спие на могилата бе горе тамо
![]() и да колку на Харис шо може да испиеме тешко дека и со Чолич истото може да биде ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 253254255256257 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |