![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 890> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk....... tuka sum ., a za drugite nitu znam nitu me interesira
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk...i jas isto
![]() ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk...stom si zamisluvase fikret..si dobi sto si barase
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
sdk..ni serija ne mozes da gledas na a1 vise
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
СКД оти бе? |
|
![]() |
|
![]() |
|
sdk..ke sumnjam deka si man ...
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
СДК па да се запознајме за да видиш дека сум мен,разбираш а и не сум пеер па да клавам машки ![]() и СДК абе си најдов одлични железни слики од ајронот ама појма немам кај ги пикнав ![]() ама ќе ги најдам.... ај ќе сменам оти ми здосади веќе со овој аватар,разбираш п.с и нема зошто да сумњаш ако имам аватар со теткици (оти ме палат) ![]() п.п.с ти ако клајш од некое машко јас нема да си помислам дека си машко (скраја да е) а плус на аватаро ти пиши виви (и тоа со 1) |
|
![]() |
|
![]() |
|
СДК да си го сменам никот во Iron Woman,разбираш
па некоја би или лез да се заеби,ако ме разбираш ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
СДК виви со единица, ваков аватар мора да се изпечати (за твојот мислев)
брзо во печатница! |
|
![]() |
|
![]() |
|
iron sedi madro..sdk...
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
СДК за печатот да седам мадро?
па СДК јас ќе те испечатам тогаш или за друго да седам мадро? |
|
![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
sdk me boli zabot aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
sdk..za sladoledon na ona ne sigurno...
a ni za ovaa so nozeve na masa
![]() ps pecatnicata e zatvorena....razbiras
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
СДК како бе затворена
![]() па ајс ќе ја отворам за тебе специјално,разбираш и друго шо СДК - умот се врати дома (сега видов) разбирате ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |