![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не се на диета но нема да дојдат....гледаат "Кога лисјата паѓаат"
![]() Fisherman's friend |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
samo bronhi ima
ke gledam film |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ја мислам да останеш да играш
а јас да станам не е лошо |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
sedi tuka nema nikade da odes
![]() ke jadam jagodi |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
зелени се, друг пат
да му ги земам јагодите на Пантер ![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Тргај рацете!!!Без одобрување не може
![]() Е после ова може сонов да ми дојде поскоро |
|
![]() |
|
i da sakas nemozes gi izedov(da znaev deka si ljubitelka na jagodi naredniot pat ke te pokanam zaedno da gi jademe)
utre da ne vrni i da pominam ubavo tamu kade sto ke odam Изменето од panter123 - 22.Мај.2011 во 22:20 |
|
![]() |
|
сон после дванаисе
![]() сакам нови маркери |
|
|
![]() |
|
Стави си алкохол во старите...све е затворено сега
![]() Шумеча таблета |
|
![]() |
|
завршија...само сок од портокал има
да си легнам |
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
uste malce
![]() sakam da jadam ![]() |
|
![]() |
|
docna e nemoze plus na dieta si
![]() ke odam..... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne moze ,sedi tuka
![]() sakam da ne si odi ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
e si otide...
sakam koktelce..od toa nekni ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |