![]() |
|
ЕВРОСОНГ 2011 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Доста бе вие со тој Дино ![]() Тууууу шо ми е мака за Влатчето. Оти така не влезе детето... баш добро ја “извреска“ Русинката... ![]() И колку песни полоши од нашата влегоа во финалето... абе ај... |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Da..na pr. Merlin ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
zdruzete se dvapati po tolku..dino e vrv
![]() cali sto ti e na facata
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Дино е врв да..човекот има глас и хитови,но оваа песна е тотален промашај ![]() А за фацава....ти си ми следна жртва вечерва ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
kasapinko...
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
а вечерва е финале?
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
andjo..utre vecer
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Јас арно викам Суперхикс да ги пратиме. Гарант ќе се меѓу првите десет. Молдавците многу ме асоцираа на нив. ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
3 points from FYROM goes to Greece
и после пак вие пцујте го нашиов сосед кога самите гласате за него ,,, ма ајде бе од една страна ги мразеле грциве, а од друга им даваат поени не знам што држава сме ние јас лично кога мразам некој , за мене тој или таа не постои во целина и цврсто си стојам на мојот тврдоглав став ПРОТИВ , а не вака цуци муци да изигравам. П.С. I love Greece ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Абре Македонче.....
|
|
|
![]() |
|
dino .dino.dino
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
bas da ja cujam momava sto bozem pobedi
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |