![]() |
|
Мачо тип или кукавица ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ех .. без претерување....то е веќе друго ... ваа сака ова , тој и вика е нема ова , тоа ке биде...таа упорна он упорен .... попаметниот попушта и си заминва....а што е неколико сантиметри...една скала е де...ништо страшно
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Кога и да ја видам темава се смеам до солзи ... ![]() Сега било во мода да ти раскинат на wall на ФБ ... сите да знаат дека сте официјално .. раскинати
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Мачо-менови, да ги гледаш да си немаш работа со нив а со кукавици уште помалку.
Ја пре би се залетала по некој научник, тие се посебна сорта
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Оф леле... посебна сорта - боли глава. ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
... i mene neshto... vo posledno vreme me boli glava - od sortata kje da e! ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() Да си кажам јас другото: Најчесто и моите врски завршуваат со смс или по телефон. Многупати знам онака несвесно да ја отерам у три лепе со некоја порака, и после да не сака воопшто да се видиме за да поразговараме ![]() Една цура , посебно ме изненади... уште онаму, пред средно да дојдам летото. Не сакам повеќе вика...! - Ок, а „жошто“?- Затоа што.... и си седнавме убаво си ја разглобивме ситуацијата и си се разделивме човечки фино и учтиво како зрели луѓе што си го сватиле проблемот ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Ништо
![]() Мачо тип ми е тип со многу надворешност, а без суштина. Кукавица ми е асоцијација за некој млитав тип. Вакви типови ни за кафе не ми се интересни, не па друго ... |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Maco tip za vrska...
mocko za zabava... vo sustina site se kukavici... ili ne se...??? ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
не може средина?? мора од крајност до крајност??
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
sredinata e sivilo...
koja saka bledi senki...? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |