![]() |
|
Одмазда, за или против ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potreba od samodokazuvanje?
Zosto?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Сега веќе и јас сум против одмаздата. Се одмаздив.
![]() (ова не е мој став или случка, туку мој афоризам.)
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
наj тешката одмазда била простуването.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сум се замарала никогаш со одмазда... Губење време и енергија, не ми прави ќеф кога нешто веќе поминало. ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13972 |
vratka-/odmazda/- a shto koga ke dojde redot
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Не бе... што ќе бидам подобар од таа што испаднала будала , ако и јас земам да се будалам по неа. Ако не оди - не оди! Може еднаш да ја отерам ... негде... ама потоа веќе не и правам ни муабет.
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Аааа ти си станал опасен волчко. ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Ako imash zhelba za odmazda, togash ne si ni ljubel ! |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
imam zelba
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
најдобра одмазда е да си продолжиш со животот и да си најдеш подобра
(кажано од одмаздољубив човек ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Баш така...ако веќе сакате одмазда,ова е најдобар начин! ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Astrid ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Јас никогаш не заборавам.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() И јас никогаш ... не .... заборавам |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Абе дечки... памтете вие.... тоа нејзе и ја крева цената, несвесно си покажувате дека сте поразени и тоа ве боли, и се правите ситни души со тоа што не заборавате... као демек сеуште ве боли...... Гони ја таму...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |