![]() |
|
Македонски народни приказни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
na tv na so moze ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Од некое време а и сега новите, сепак нешто ретко, кое не е небулозно на МТВ а и поучни се.Ги сметам за дел од македонското културно наследство.
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
super se makedonskite narodni prikazni, sega i novite dobro se napraveni.......
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ги гледам кога игра Борче Начев, дечкото ми е неверојатно привлечен и секси.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
nema_nick ![]() Група ![]() ![]() DJ NN Регистриран: 08.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 91 |
so citirieset muroi
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Старите од 90тите беа доста интересни.. Ови поновиве не баш ми оставија некаков впечаток... Само што не знам колку е точно дека на Сител се емитувале исто така нови народни приказни но со старите и добро познати актери... Колку е точно не знам...
![]() |
|
![]() |
|
manipura ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Da tochno e i daleku se podobri od ovie na A1 samo neznam koe vreme gi emituvaat ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
мислам дека ги емитуваат само во недела на сител во 20:20
![]() да сега сите гледам почнале да прават нови,исто и на мтв забележав дека даваат нови мнп како и да е добри се и поучни,ги гледам кога можам ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
super mi se sekogash gi gledam...
![]() |
|
![]() |
|
sweet angel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
najiskreno najdobroto nesto i edinstveno sto uzivam da go gledam se makedonskite narodni prikazni, osobeno starite, ama i ovie novite se podobruvaat se poveke, e toa treba da gledaat decata, a ne sapunici, pa posle se cudime kakvi se decava... :)
|
|
![]() |
|
dekixxx ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Dali nekoj znae kako se vika uvodnata muzika od starite prikazni?Ili ako znaete kade moze da ja najdam.
Blagodaram odnapred. |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Леле оние со Итар Пејо подобро да не ги снимаат, без врска
а и не се за деца
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |