![]() |
|
Мажите сакаат да доминираат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101112 |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ах бе Драган
![]() Да не си опкружен само со такви (таква...) жени?? ![]() Безразлика... не ни очекувам одговор, а и не ме ни занима... недај боже да си... За оние кои сакаат да се чувствуваат како к**ви има само еден единствен и 100% прецизен збор... погоди кој??? - К**ВИ... мислам ме разбравте иако има ѕвездички.... Има потфорум секс... сигурно и таму има некоја тема кој доминира в кревет.... ![]() Никој не е ничија своина и јас не би ни сакал на некоја да и доминирам целосно во живот. Жените се многу многу многу повеќе од само сексуални суштества и нивната улога е целосна САМО АКО гледаат свет надвор од кревет. За верност и почитување меѓу партнерите не станува воопшто ни збор.... ако го нема тоа бриши го сето друго! Мажот бил главата, жената била вратот, баџанакот бил бубрег , свеската била лагер за сканија.... абе ајде бегај таму... ![]() -Какви папучари газат по светов а се топорат дека се најголеми мажи. Маж е баш оној кој знае да си ја почитува жената и да ја сака повеќе отколу што таа можи него... Сепак... за сето тоа да биде комплетно, тој покажува смиреност , за било кога цурата да можи во него да гледа (макар привидна) стабилност и можност за да се одржат понатаму.... А тоа Драганчо... последното... Што ти беше штосот, леба ти... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Zarem koga kje posakame da se posheguvame i nasmeeme - toa znachi deka pishuvame kolku da se "najdeme na muabet"
![]() Изменето од viktorija123 - 16.Март.2011 во 19:21 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
K1nm23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Јас и ти кога ќе се најдеме на муабет......а? |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Poslusnite zeni skoro nikoj i da ne gi zapametuva!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Е ако де убаво си е тоа .... како поинаку би знаеле дека имате маж покрај себе а?
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Самото име маж асоцира на доминантност, инаку ќе бил маже
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |