![]() |
|
Офтопик |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 190191192193194 327> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Каков бинг каков минг ???
оди во гуглето и пиши нешто.После кликни врз images .Ќе ти се појават слики.Кликни врз сликата и она ќе се зголеми.После кликни за цел размер на сликата и она ќе се појави на бел екран.Само она. И сега кликваш врз неа копи и одиш да ја постираш .Тоа е целата филозофија
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
а оваа отворената не сака
шо сакаш да частам пиво или жена? и фала уште еднаш ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
![]() а на некој не можи оваа на бинг ја барав ама не ја отворив туку како мала слика ја копирав ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
ееееее бравос
да почастиш
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
пробај со уште некоја слика
|
||
![]() |
||
|
шет
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
па така правам (copy image location) и неќи
ај пак да пробам ![]() ееееееееј мислам дека успеав ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
врз сликата направи копи и потоа таму каде пишуваме пејст
|
||
![]() |
||
|
http://img213.imageshack.us/img213/9761/hooot.jpg
не можи така ![]() Изменето од Iron Man - 24.Февруари.2011 во 05:32 |
||
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ...samo odabrani ja imaat taa....chest! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
ако се ''пофалби'' значи се небогуугодни за нивните уши
но сепак треба човек да биде привилегирован за твојата реч
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
emilce ne mozam glava da krenam ..
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 190191192193194 327> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |