![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 473> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e cece cece a ne ostavi sami sinoka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
mi fali malku poveke hrabrost
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
i mene mi faleshe mnogu...sega mi fali malku hrabrost
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
na prekrsni luge kako vas ne treba da im fali hrabrost..... malku poveke samodoverba.... i hrabrosta e tuka....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
![]() |
|
![]() |
|
more sabja mi fali...da mu otsecam glava na nekogo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ma ti ni mravka ne bi zgazila.....
|
|
|
|
![]() |
|
mravki negazam
![]() ![]() a mi fali osven sabja i nindza pretpostavuvam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mi fali sega cecka...stanala zenso-nindza...ke ja iskorisytam sega
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
mi falat edno 50 000 evra
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
e,pa, i ne mi fali ,....shtom taka saka!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |