![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 262263264265266> |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa i ja kao gladuvam za da simnam kila, ama ovaa Nate...
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
7ca???? Ne sum vlegla vo fast-food od 2 god. sredno hi hi hi...a i nemam sto da pravam tamu... ...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ma daj ne me zezaj, kaj od pivoto kje mi nikne stomakot pa uste da jadam??? no chance!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ok, petok, a koj moze i vo sabota, ete taka!
nateee... ja ne jadam nikad vise u 7-ca, se prejadov togas, a i mnogu seiri ni fakaat, vidi ja ovaa odma go lapna, a ovaa popoleka...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Вака мила има да јадеме па ке пиеме иначе пипиревка работава...
Петок ај па после може и сабота пак а? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Abe mozam jas i povekje samo za toa kje moram da jadam, a jas dali ednas nedelno go pravam toa...
|
|
|
|
![]() |
|
na svadba kaj prv bratuced. bese dolgo vreme vo Varna i koga doagjase vo Makedonija samo kaj mene odese. Mnogu dobro stoime, i iskreno edvaj cekam da go vidam zasto go nemam videno skoro 6 meseci... ke bide Sta ce mi zivot... ... |
|
|
|
![]() |
|
Kako be od edno i gotovo... jas ne mozam samo edno, mora barem tri da ima.. Za da ne mi bide loso...
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
So ke pravis vo Strumica , ako neli ne tajna a? Blueprayer!
|
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
bravo za tebe, jas od edno i gotovo.... drustvoto mi vika da pazam na tapa da ne zgaznam da ne treba na toksikologija da me nosat :((((((
|
|
|
|
![]() |
|
Aj vo petok de Zoki, sto zaebavas?
Pa i jas pijam pivo, Zoki saka da me predizvukuva koj pobrzo ke go izpie, ama nema on sansi so mene
![]() |
|
![]() |
|
Jas vo sabota zaminavam nakaj Strumica.....taka da ako nesto bidne cekam pofalbi vo ponedelnik :))) a za vo petok ako sakate, super kje da e. ali predupreduvam deka so futbal pijam pivo i plus ako pobedi Brazil letva kje se napravam :)))))
|
|
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Moze za sabota, i taka Lou mi spomna vcera deka planiral nekoja zurka za Sabota
|
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
E pa ajdeee... ja sum za Brazil..
Znaci, biva petok okolu 21 h?
Sami ke si dojdete?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 262263264265266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |