|
Папата во Македонија? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
krkovicka_mala
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Ноември.2010 во 20:12 |
|
Doaga li papata vo Makedonija? Zosto samo Telma objavi nekoi podatoci deka papata BENEDIKT 16 doaga vo Makedonija?Informacijata e prevzemena od RAIUNO,a ja dobi samo TelmA televizija.
Prasanjeto e zosto vladata krie deka doaga Papata vo Makedonija vo mesec mart? Dali ima pravo narodot da bide izvesten za taa poseta ili ke bidi vo najstroga tajnost? |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште тој ни фалеше...
Шала на страна. Верувам декам многу верници ќе бидат презадоволни ако нивниот највисок верски Водач ја посети нашата држава. |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koi vernici...?Pa neli vo Makedonija pretezno ziveat pravoslavni hristijani...ili se predomislile i ja priznavaat jurisdikcijata na Vatikan????
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a be...kolku neshto da napishe,...sekoj neshto ke "kaze" makar i nemalo vrska mnogu toa,..
...a, mozebi ...smeta deka i tie i tie... se hristijani ...pa toa im go zema zaednichko...
a, i shto majka pa bara tuka....toj?!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овци господови ,во ова парче библиска земја има и припадници на католичката вероисповед, па во духот на христијанството Папата е добродојден да си го види своето стадо,а црни овци има и ќе има.
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овци има ама МАЛКУ...а Папата каде оди ги има премногу...кои го пречекуваат...Овде ќе ги има...или однадвор би дошле...Туристи???
|
||
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти самиот не знаеш,па погоре велиш дека треба нешто да признаеме а сега бараш овци,домашни или странски.
Марсовец саде влакна во јајца бараш |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
со сигурност и однадвор ќе дојдат луѓе да го видат ,а и он е должен дури ради еден католик пак да дојде,да му слушне желбите и така.........
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од marsovec - 22.Ноември.2010 во 23:37 |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марсовец ти може да се чудиш колку си сакаш на евентуалната визита на Папатаво Македонија,но поголема и безплатна реклама пред светот нема.....затоа такво нешто треба да се искористи.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што толку некому му смета неговата посета Па не иде човекот кај вас дома, не се секирајте Но очигледно е дека на некои луѓе се нешто им смета...
Како што рече некој погоре во Мк има и католици, не заборавајте! Изменето од Schatzii - 23.Ноември.2010 во 11:21 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене не ми пречи (за мене сите христијани се исто), но... како што вика народот...
Папата ќе дојде во МК кога врбата ќе роди грозје...
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас прв пат читам тука за оваа информација,
не сум слушнала на вести дека доаѓа кај нас, само слушнав
дека следната година ќе ја посети Хрватска.
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |