![]() |
|
Што сте купиле последен пат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 56> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
тегет долго џемперче и кратко специфично зелено тиркизна боја
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
gzemper crven
![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
![]() And1 ....za proba...35$...poevtino zdravlje...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
фармерки, дека ги скинав старите
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
кошула и џемпер... пак
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mishto be!....nema pari !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
konecno si kupiv BUNDA
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
џемпер
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Една грда блуза.
Што ќе ми е? Не знам. Зошто ја земав? Зошто беше на попуст. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
[QUOTE=Tiggy Vicious]Една грда блуза.
Што ќе ми е? Не знам. Зошто ја земав? Зошто беше на попуст. [/QUOTE] Ah tie popusti i jas stalno se nerviram sto kupuvam raboti zatoa sto se na popust!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Јакна, тенка така, некоја недефинирана маслинесто -сива боја, со чуден крој, така со каиши од страна, класика ама на интересен начин. Без шал или нешто друго изгледам како борец за заштита и права на животните.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Црни зимски шорцеви и сиви ниски кондури онакви дедо-фазон со врвци.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
pleten fustan, najdov bas takov kako sto sakav i mnogu se raduvam
![]() siva suknicka..taa za u grad...i kremovi cizmi.....tolku bese za ovoj mesec...a sakam uste ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Ептен мерак си направив со едни чевли- љубов на прв поглед беа....блазе си ми...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |