![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 371372373374375 566> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
денес-ќе ми биде еден од најдолгите работни денови
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Денес...
...отидов... ...влегов... ...седнав... ...видов... ...и излегов... ![]() и денес...се ми е наопаку ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
denes...prekrasen den
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Денес излегов од кожа кога само што уклучив телевизор слушам во Велес пак деца се тепале со палки, односно неколкумина му се одмаздиле на еден.Каде се возрасните? Што прават во училиштата? каде и полицијата? Дали е оправдување тоа што тепачката не се случила во училница?
Не мислат ли одговорните дека кога ќе се внесат палките во училница веќе ќе биде доцна? ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...тужен ем тмурен ден.
И не ми е убаво ништо, а нема причина тоа да биде така... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
кој се тепал денес ![]() Изменето од BisernA - 11.Ноември.2010 во 23:01 |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Денес....срамотилоци...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
denes...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Нема полош ден од денес во последниве 2-3 месеци
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Денес...уште малку ..па ќе излезам
![]() ![]() Денес ќе и дадам едно ![]() Изменето од mamamd - 12.Ноември.2010 во 13:57 |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
denes prekrasen den
![]() ![]() ![]() |
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
se soglasuvam so mariija
![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
денес...конечно кревет и перница после една недела
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Denes mi beshe ubav denot
![]() ![]() ![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 371372373374375 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |