![]() |
|
Дали одите на маникир или педикир |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Автор | |||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Ako...ima ushte nekoj so mali deca.....prijavuvanje-TUKA
![]() |
|||
![]() |
|||
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
||
do sega nemam otideno samo vo nekoja specijalna prilika ako mi treba moze ke otidam
inaku ja zn sama da si gi crtam noktite taka da nemora bas da odam ![]() |
|||
![]() |
|||
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
||
gi imam cuvano i ne precat se naviknuvas
ama koga ke gi iseces e togas stvarno e sube ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lady.83 ![]() Нов член ![]() ![]() Магнет..... Регистриран: 06.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
||
.......
Изменето од Lady.83 - 24.Ноември.2010 во 21:30 |
|||
![]() |
|||
Lady.83 ![]() Нов член ![]() ![]() Магнет..... Регистриран: 06.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
||
.....
Изменето од Lady.83 - 24.Ноември.2010 во 21:30 |
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
ne odam,sama si gi sreduvam noktite
![]() |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
такоџе ![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
неодам по такви места.............
![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Се придружуем у клубот на сами свои мајсторици. Сама и јас ги средувам, па ништо не им фали... ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
||
isto ![]() |
|||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Работата не ми дозволува да пуштам нокти нити да ги лакирам, така да маникир би ми биле џабе фрлени пари. Сама ги средувам ноктите, редовно ги сечам, турпијам и користам креми за заноктиците а педикир богами и те како ми треба, само немам време за такво нешто.
И стапалата и ноктите сама ги средувам. Имам еден куп шмиргли за пети, нокти, сапуни за нозе, пилинг и креми со пеперминт.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Одам редовно последниве неколку месеци
![]() |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
![]() Редовно
![]() |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |