![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 115116117118119 229> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jok bre
toa sto se gradi se gradi za kvalitetot ne diskutiram oti ne sum arhitekt iako eden od arhitektite sto ima nacrtano dva od objektite mi bese asistent ,, jas toa kje go ostavam na vas posikusnite arhitektonski kriticari jas rekov pogore i kje povtoram NAJVAZNO E GRAD DA SE GRADI, DA E DINAMICEN , me biva za kinematika i dimanika Изменето од anakin - 28.Октомври.2010 во 00:41 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
абе изгледа некој е најголем стручњак во избегнување на темата на дискусија и прашањата
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
da
covek ne mora da bide neshto nemora da uci ama moze da kritikuva se sto drugite izgradija , tie so se nesto i tie sto ucea i rabotea DA STANAT NESHTO da tie za nego se sharlatani a zosto??? oti NIE SITE SME NAJPAMETNI, ZA ZAL pc JAS NE TI KAZUVAM NISTO, no zatoa ti si kazal se, ![]() ![]() Изменето од anakin - 28.Октомври.2010 во 00:29 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Agoli ...Ramo do ramo so Goce
![]() ![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Пјетар Богдан, Јосиф Багери , Неџат Аголи ......тројцата нови вмровци на плоштадот во главниот град.....навистина импресивно.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
еве да речеме и дека не сме се разбирале од такви работи, што треба сега, ако не сум образован по таа струка да викам ура на секој објект што го градат властите, па макар и тој објект да не вреди ништо? или треба да имам сопствено мислење? туку ај кажи ми, случајно експерти, архитекти и инжињери да не се луѓево од владата и општините, па знаат како се формира урбанистички план и знаат точно што и како треба да се гради, или тоа се „политичари“ на кои последна занимација треба да им биде урбанизмот? и кажи ми дали тие што го поддржуваат планов се експерти? или обични граѓани? некој барем се труди да даде аргументиран и издржан коментар, додека некој „експерт“ знае само да даде честитки до владата (барем да знаеше за што ги дава) и кажи ми кои се тие експерти кои ги исполнуваат желбите на владата? тоа се архитекти? кои се тие архитекти? не ги ни видовме или слушнавме за нив, а камо ли па да дадат експертско мислење за било кој дел од планот или да си го оправдаат! каде се тие да ја објаснат архитектонската, урбанистичата и структурната оправданост на овие објекти? еве, да речеме дека не се разбирам воопшто во таа област, слободно нека излезат, нека ме образоваат и убедат да ги променам своите ставови! |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...ti samo sedi si so...skrsteni noze,
![]() ..pa ke vidish deka se ke si dojde na mesto...
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
ајде аирлијааааааа....уште еден куп нови скулптури одобрени денес
![]() а МЕГАпроектот со хидроцентралите отиде по ѓаволите...а и шо ќе ни се бе хидроцентрали???? ништо не ни треба...ќе си имаме мал милион споменици ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Инаку еве се извервирав со некои нови скулптури и нови 32 милиони евра народни пари...изарчени за задоволување на апетитите на гладниве...за пари....се разбира народни...Уште еден потег за бричење пари...и злоупотреба на проектот 2014...Кој и колку ќе се офајди од оваа последна зделка?????
![]() Изменето од Анастеа - 28.Октомври.2010 во 00:26 |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Da se gradi kradliva drzava i sogolen narod???Aman bre....Misli li nekoj na ovoj unesre'ken narod....Ili neka se KRADE ....belkim i mene 'ke mi dade>>>>
Изменето од Анастеа - 28.Октомври.2010 во 00:25 |
||
|
||
![]() |
||
|
bitno e da se gradi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Битно било да се КРАДИ????
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
a sho????? ti si ubranista ili nekoj faktor arhitekt, da znaes toa sto tie urbanisti i arhitekti ne znaat?????? ![]() jas velam BITNO E DA SE GRADI, A JAS NESUM TOJ SHO GO KREIRAM GRADOT ZA TOA SI IMA STRUCNI LUGJE ILI MOZEBI ZABEGAN TOGAS nemaj komentar ![]() Изменето од anakin - 27.Октомври.2010 во 19:45 |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 115116117118119 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |