![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 218219220221222 931> |
Автор | ||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I DA ZNAES DEKA TAKVA SUM....... IZGORENA I OTEPANA.....
AMA VAZNO VIE STE SO MENE
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
aj be belegce.. daj po edno pivce... pa cel den pijam kafe...kafe... da me preseces... kafe od veni ke mi protece....
daj edno dobro ladno pivce.....
|
||
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
aj ke se naucis......
|
||
|
||
![]() |
||
|
Тука изгледа алкохол само кога Делфински точи
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
abe jas vi se ponudiv ... to be your host tonight
![]() |
||
![]() |
||
|
i ondak pivce ledeno za site zedni..
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
a za tie so se na antibiotici mozit neso bezalkoholno i po moznost negazirano?
![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
|
mozit src of course, osobeno ako klavaet "T" na krajot :):):) e sega ke dzirnam so imam ko za tebe ;) |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
blue добро е чоек да те види и после пладне во баров ај едно коктелче
![]() |
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
abe stvarno sum od ohrid,ama ne sum od pescani
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 218219220221222 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |