![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 357358359360361 563> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi ja
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
![]() ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
leleeeeeeeeee, sto godini ne sum te videlaaaaa
![]() ke go potsetam deka mi ja dolzi krunata negova ![]() ![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Opaaaaaaaaaaaaaa koj ni dosol
![]() Ne znam ni jas sto bi mu napravil ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
jas znam sto da ti napravam, sega ke te kritikuvam
![]() ![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
istoto shto i sinokja....
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Kaj da te najdam da te castam ![]() Ke te cekam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi go
![]() ![]() |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
bi i napravil bogami bi i napravil
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
![]() bi mu turila sol i vegeta malku na przenoto jajce ![]() |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
bi ja nalutil
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
би ја
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bi ja nasmeal
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 357358359360361 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |