![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 353354355356357 566> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Денес 20.09.2010 година после 17 часот ќе смеам да трошам мои пари. Конечно дадоа плата.
![]() |
||
![]() |
||
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
|
Денес...видов некој, сосем случајно, кога најмалку се надевав. Ах...кое пријатно изненадување.
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
јас се одзбунив... денес ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
denes...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...е гоооолем верски празник.запалете свеќа(оние осветените даваат 100% резултат при молитвата) и помолете се за себе и своите најмили..
па спомнете си или помислете и на мене..... ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Денес преживеав
![]() ![]() ![]() Останува да ги преживеам наредните 6 недели ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
...denes ..nemam koncentracija...
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
I jas |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
денес...баш убава прошетка...
![]() |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Денес, онака кроце, опуштено
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
...ме фатил мерак за учење... на сите стручни предмети освен физологија.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
денес бевме на стоматолошки систематски.... смешки во боја
![]() носев протеза што се вади и става уште пред 10 години и си ја износив... забите ми се прави и здрави... и фала богу, оттогаш редовно си одам на заболекар... и типов ми ја прави треба протеза за уште мааалкуцка.... ![]() зарем озбилно мисли дека би ставила протеза ( фиксна ) 9 месеци пред матура за заби што не ни се гледа дека ми се криви... ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
за денес... уште тортата ми остана да ја стокмам ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
денес .........
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 353354355356357 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |