![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 563> |
Автор | |
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi trcal so nea na kej ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
би го натерала да трча со мене на кеј
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
I jas bi go pozdravil ![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
bi go pozdravil
![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
Bi ja pregrnal ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi ispila so nego kafe
![]() |
|
![]() |
|
Bi ja castil kafe ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi i rekla da odime nekade na sop sopingg
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
bi ja iz
![]() ![]() ![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
samo neka kazi i odime
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
би ја носела на пита под вршник
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
/
Изменето од pmmladen - 19.Септември.2010 во 17:33 |
|
![]() |
|
![]() ![]() bi go
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |