![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 77> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...........koga ke bidesh valkan..........javi mi se!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
kissce
|
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
opaaaa i kischinja ti prakaat,a vikash ,....prijatel bil,a?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nekoj sigurno ima,ama ne znam koj tochno,.....hhahahah
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
a be od sto sum zafaten nemam vreme ni da jadam.....:(zafaten sum do jaja,ama stom se oslobodam se gledame...... |
|
![]() |
|
...длабоко....
|
|
|
|
![]() |
|
ma,........i podlaboko,........heheheh
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
se baRa pRstenot:)
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
javi mi se koga kje mozes |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Ne i dozvoluvaj na laznata ljubov da te izlaze no ne dozvoluvaj i i na vistinskata da pomine pokraj tebe.
(nekoja opet me zeza)
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Drag moj kolega ti blagodaram na pozdravite ok sum ama zestinava me ubiva...se gledame za nekoj den...kiss
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
stay in the light...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
ok,ja ke te baram.....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |