![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 173174175176177 240> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Маж се прибира дома после средба со швалерката. Целиот мириса на парфемот на швалерката и за да се маскира малку поминал до една кафана и испил неколку ракии. Си оди дома, жена му го подушува и вели: - Да не мислиш ќе ме збуниш бе? И со 10 парфеми да се намирисаш пак ќе познам дека си пиeл!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Го испрашува наставничката по математика Стојанче:
- Ајде кажи Стојанче, ако татко ти месечно ти дава по 1000 денари, колку пари ќе имаш по 4 месеци? - Ништо, одговара Стојанче!!! - Како ништо, па ти воопшто не знаеш математика! - Знам математика, но уште подобро се знам себеси! Изменето од емил - 05.Септември.2010 во 06:45 |
|
![]() |
|
Изградил попот црква, а неговиот прв комшија оџа – изградил џамија. Попот подигнал камбанарија, оџата изградил минаре.
Попот купил БМВ, и оџата купил БМВ. Еден ден зел попот вода и тргнал да го мие автомобилот. Додека миел, го гледа оџата како со моторна пила го сече ауспухот на БМВ-то. Што правиш бе пријателе, му вика попот на оџата. Па, ако можеш ти твојот да го крштеваш, можам и јас сунет да го сторам! |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Спиеле двајца цигани и едниот го прашува другиот
- Баци спиеш бе ? - Не бе неможам да заспијам - Дај пет денари - Спиам, спиам бе остај ме |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Se nadevam deka ke mi pomognete. Pred nekoj den trgnav na rabota a mazot mi ostana doma da gleda TV kako i obicno. Pominav okolu 200 metri od kukjata koga odednas motorot na avtomobilot izgasna i zastana. Jas peshki se vrativ doma a koga tamu...sto da vidam...mojot maz oblecen vo moite stikli, tanga gakicki i nasminkan stoi pred ogledaloto. Jas imam 32 godini a mojot maz 34 i vo brak sme skoro 12 godini. Koga go prasav sto pravi, toj rece deka gi oblekol moite gakicki bidejki ne mozel da gi najde svoite. Koga go prasav zosto e nasminkan, togas otvoreno mi prizna deka poslednite 6 meseci se oblekuva vo mojata obleka. Mu rekov ili da prestane so toa ili deka kje go ostavam. Pred sest meseci dobi otkaz od rabota i od togas stana depresiven. Mnogu go sakam, no otkako mu dadov ultimatum edvaj i da razgovarame. Ve molam , pomognete mi da go resam problemot. Ivana *********** Draga Ivana, Pricinite za gasenjeto na motorot posle kratko vozenje moze da bidat razlicni. Pocnete so pregledot na dotekot na gorivoto. Ako e cist, proverete gi drzacite na vakuum pumpata. Ako ni toa ne pomogne, togas vakuum pumpata e rasipana i kje treba da se smeni. Srekno! Stefan |
|
![]() |
|
Колку треба да платам за вадењето на забот? - прашува пациентот.
- 1200 денари, му одговара докторот. - Па нели ми рековте 300 денари? - Да, ама поради вашето викање од чекалната избегаа тројца пациенти. |
|
![]() |
|
Му оди инспекција во некоја фабрика и прашуваат
:Колку луѓе работат во оваа фабрика? И му кажуваат кога е шефот тука работат 29. А без шефот?? Е без шефот не работи никој. |
|
![]() |
|
keravn ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Влегува полицаец во црква и започнува да ги дува свеќите. Попот оди до него и го прашува:
- Зошто ги дуваш свеќите? - Како зошто?! Денес ми е роденден! |
|
“Laugh as much as you breathe and love as long as you live.”
|
|
![]() |
|
keravn ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Еден Влав го мачела совест подолго време и отишол кај поп да се исповеда
- Попе знаеш дека за време на војната во подрум криев евреи? - Па тоа е добро дело!! - ДА ама за тоа им наплатував!! - Епа сега војна е се скапо, издржување и други работи! - И се уште не сум им кажал дека војната е завршена |
|
|
|
![]() |
|
Ограбуваат двајца црногорци банка и одат дома и едниот му вика на другиот:- ке ги броиме или ќе чекаме на вести да кажат колку има ...
|
|
|
|
![]() |
|
Зашто Џеј станал пејач? - Неможел да го дофати контејнерот!
|
|
|
|
![]() |
|
Командантот им го објаснува на своите војници поимот асоцијација. Извадил од џебот марама и почнал да мафта со неа.
Командантот: Коле! На што помислуваш кога мавтам со марамата? Коле: На разделба. Командантот: Одлично! Асоцијацијата е разделба... Миле, а ти на што мислиш?Миле: На оро. Командантот: Браво! Асоцијацијата е оро... Блажо, ти на што мислиш кога мавтам со марамата? Блажо: На секс. Командантот: Како можеш да помислиш на секс кога ти мавтам со марамата? Блажо: Јас цело време мислам на секс, мавтал ти со марамата или не! |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
......дедо , колку години имаш ?
........ 80 внучко , 80 ....... зошто ?
........ онака , ме интересира дали имаш секс ....
........ имам ама само орален ........
........... како тоа ?
......... па така ... јас на бабати и’ велам еби се , и таа мене ми вели , еби се и ти .........
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 173174175176177 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |