IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 173174175176177 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2010 во 20:32
Маж се прибира дома после средба со швалерката. Целиот мириса на парфемот на швалерката и за да се маскира малку поминал до една кафана и испил неколку ракии. Си оди дома, жена му го подушува и вели: - Да не мислиш ќе ме збуниш бе? И со 10 парфеми да се намирисаш пак ќе познам дека си пиeл!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2010 во 06:45
Го испрашува наставничката по математика Стојанче:
- Ајде кажи Стојанче, ако татко ти месечно ти дава по 1000 денари, колку пари ќе имаш по 4 месеци?
- Ништо, одговара Стојанче!!!
- Како ништо, па ти воопшто не знаеш математика!
- Знам математика, но уште подобро се знам себеси!

Изменето од емил - 05.Септември.2010 во 06:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2010 во 06:20
Изградил попот црква, а неговиот прв комшија оџа – изградил џамија. Попот подигнал камбанарија, оџата изградил минаре.
Попот купил БМВ, и оџата купил БМВ.
Еден ден зел попот вода и тргнал да го мие автомобилот.
Додека миел, го гледа оџата како со моторна пила го сече ауспухот на БМВ-то.
Што правиш бе пријателе, му вика попот на оџата.
Па, ако можеш ти твојот да го крштеваш, можам и јас сунет да го сторам!
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2010 во 16:28
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2010 во 16:30
Спиеле двајца цигани и едниот го прашува другиот
- Баци спиеш бе ?
- Не бе неможам да заспијам
- Дај пет денари
- Спиам, спиам бе остај ме
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2010 во 16:34

Se nadevam deka ke mi pomognete. Pred nekoj den trgnav na rabota a mazot mi ostana doma da gleda TV kako i obicno.

Pominav okolu 200 metri od kukjata koga odednas motorot na avtomobilot izgasna i zastana.

Jas peshki se vrativ doma a koga tamu...sto da vidam...mojot maz oblecen vo moite stikli, tanga gakicki i nasminkan stoi pred ogledaloto.

Jas imam 32 godini a mojot maz 34 i vo brak  sme skoro 12 godini. 

Koga go prasav sto pravi, toj rece deka gi oblekol moite gakicki bidejki ne mozel da gi najde svoite. Koga go prasav zosto e nasminkan, togas otvoreno mi prizna deka poslednite 6 meseci se oblekuva vo mojata obleka.

Mu rekov ili da prestane so toa ili deka kje go ostavam.

Pred sest meseci dobi otkaz od rabota i od togas stana depresiven. Mnogu go sakam, no otkako mu dadov ultimatum edvaj i da razgovarame.

Ve molam , pomognete mi da go resam problemot.

Ivana

Draga Ivana,

Pricinite za gasenjeto na motorot posle kratko vozenje moze da bidat razlicni. Pocnete so pregledot na dotekot na gorivoto.

Ako e cist, proverete gi drzacite na vakuum pumpata. Ako ni toa ne pomogne, togas vakuum pumpata e rasipana i kje treba da se smeni.

Srekno!

Stefan

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2010 во 06:15
 Колку треба да платам за вадењето на забот? - прашува пациентот.
- 1200 денари, му одговара докторот.
- Па нели ми рековте 300 денари?
- Да, ама поради вашето викање од чекалната избегаа тројца пациенти.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2010 во 06:22
Му оди инспекција во некоја фабрика и прашуваат
:Колку луѓе работат во оваа фабрика?
И му кажуваат кога е шефот тука работат 29.
А без шефот??
Е без шефот не работи никој.
Кон врв
keravn Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Септември.2010
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keravn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2010 во 13:36
Влегува полицаец во црква и започнува да ги дува свеќите. Попот оди до него и го прашува:
- Зошто ги дуваш свеќите?
- Како зошто?! Денес ми е роденден!
“Laugh as much as you breathe and love as long as you live.”
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keravn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2010 во 13:38
Еден Влав го мачела совест подолго време и отишол кај поп да се исповеда
- Попе знаеш дека за време на војната во подрум криев евреи?
- Па тоа е добро дело!!
- ДА ама за тоа им наплатував!!
- Епа сега војна е се скапо, издржување и други работи!
- И се уште не сум им кажал дека војната е завршена
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keravn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2010 во 16:51
Ограбуваат двајца црногорци банка и одат дома и едниот му вика на другиот:- ке ги броиме или ќе чекаме на вести да кажат колку има ...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keravn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2010 во 16:52
Зашто Џеј станал пејач? - Неможел да го дофати контејнерот!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2010 во 05:39
Командантот им го објаснува на своите војници поимот асоцијација. Извадил од џебот марама и почнал да мафта со неа.
Командантот: Коле! На што помислуваш кога мавтам со марамата? Коле: На разделба.
Командантот: Одлично! Асоцијацијата е разделба... Миле, а ти на што мислиш?Миле: На оро. Командантот: Браво! Асоцијацијата е оро...
Блажо, ти на што мислиш кога мавтам со марамата?
Блажо: На секс.
Командантот: Како можеш да помислиш на секс кога ти мавтам со марамата?
Блажо: Јас цело време мислам на секс, мавтал ти со марамата или не!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2010 во 11:41
......дедо , колку години имаш ?
........ 80 внучко , 80 ....... зошто ?
........ онака , ме интересира дали имаш секс ....
........ имам ама само орален ........
........... како тоа ?
......... па така ... јас на бабати и’ велам еби се , и таа мене ми вели , еби се и ти .........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 173174175176177 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.