![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 171172173174175 240> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Граничен војник фаќа циган како се движи околу граничниот појас, со некоја сумљива торбица.
- Стој! Каде одиш? - Е, јебига, сега нидге не одам, друже. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Четири цигани носат када, и од страна се појавува фраер со двоцевка и
ги убива сите четворица. Во тој момент од кадата излегува скинер и му
вика на фраерот:
- Добро бре, биваше да ми ги дупнеш гумите? |
|
![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Во Аушвиц, Хитлер оди и прашува некое циганче:
-Ти што сакаш да бидеш? И детево му одговара: -Па.....фудбалер или пилот. И Хитлер му вика: -Не,не, мислев сапун или кожна јакна ? |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Кое е најдемократското парче облека:
- Градникот - ги поттиснува големите, ги подига малите и масата ја држи на купче. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Се возат во воз прилепчанец и Босанец. Му здосадило на Босанецот и му вели на прилепчанецот.
Окле си? И прилепчанецов не одговара. По некое време Босанецов пак: Окле си? Другиов не одговара. И така неколку пати и Босанецов пак: Окле си? И на прилепчанецот му пукнал филмот. Ако сум јас окле, ти ушле си! |
|
![]() |
|
Влегува наркоман во црква и му вели на попот.
Чао нинџа, станчево ти е супер ама овоа постериве ти се малку излижани. |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Na cas nastavnikot im zboruva na ucenicite za narkomanijata i efektite od zemanjeto na droga: " Otprilika 20 do 60 minuti posle vnesuvanjeto vo organizmot drogata predizvikuva golem napliv na osloboduvanje na energija i euforija. Doagja do zgolemuvanje na budnosta i energijata, kako i na potisnuvanje na zedta , zamorot i zelbata za spienje. Se pojavuva zivost, raste cuvstvoto na bliskost sprema drugite lugje i opkruzuvanjeto i mozno e da igras so casovi vo diskoteka bez da se izmoris. Zvucite, boite i emociite se dozivuvaat pointenzivno , a ponekogas se pojavuvaat i halucinacii. " Eden ucenik dignal raka i prasal: " Nastavnice, a ima li drogata losa strana?" |
|
![]() |
|
Му дошла на Цветко таштата на гости, па Цветко ја прашува:
- Бабо, колку време планираш да останеш? - Па додека не ви досадам. - Ауу, зошто толку кратко??? |
|
![]() |
|
Цветко се жали на колегите од работа.
- Денов ми е катастрофа, ми ја украдоа колата, во станот имав пожар, девојката ми раскина, е само ХИВ тестот ми е позитивен. |
|
![]() |
|
Двајца пријатели разговараат:
- Знаеш дека во пивото има женски хормони? - Па, да. После 5-6 пива, почнуваш да збориш глупости, да плачеш без потреба и ужасно да возиш. |
|
![]() |
|
Две деца раговараат.
- Е дури сега ми е јасно зошто штрковите одат на југ. - Е зошто? - Па и црнците сакаат деца! |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Koja e razlikata pomegu ohrid i dojran?
Vo ohrid ke ti zemat a vo dojran ke ti dadat zdravlje ![]() Ps. jas go izmisliv i valjda na nekoj ke mu bide smesen ![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
Некој селанец сакал да ја помине реката со трактор, ама не знаел колку е длабока.
Здогледал некоја русокоса покрај патот. - Невесто, рекава длабока е? - Не! Тргнал овој низ реката со тракторот и потонал целиот. - Добро мори жено, нели е плитка водава. - А бре плитка е прееска на едни шатки до пола им беше! |
|
![]() |
|
Едно племе дивјаци, заробиле Македонец , Бугарин и Грк, и им рекле секој да донесе по три овошја набрзо што може но не им кажале за што им се:
Прв се вратил Бугаринот и донесло три јаболка, дивјациве го зеле во една колоба и трите јаболка му ги набутале у гз. Бугаринов на излегување го сретнува Македонецов кој носел три сливи, и Македонецов го гледа Бугаринов целиот овенат во фацата и го прашува што ти направија дивјациве. На тоа Бугаринов му вели што да ти казувам ми ги набутаа у гз, па сега мислимуја и ти. Македонецов почнал да пука од смеење, а бугаринов му вели што се смејш , кога знајш што те чека, а македонецов вели е па затоа се смеам, јас со слививе ке издржам , ама Грков иди и носи три лубеници |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 171172173174175 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |