IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 171172173174175 240>
Автор
Порака
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 18:42
Граничен војник фаќа циган како се движи околу граничниот појас, со некоја сумљива торбица.
- Стој! Каде одиш?
- Е, јебига, сега нидге не одам, друже.
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 18:43
Четири цигани носат када, и од страна се појавува фраер со двоцевка и ги убива сите четворица. Во тој момент од кадата излегува скинер и му вика на фраерот:
- Добро бре, биваше да ми ги дупнеш гумите?
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 22:50
Во Аушвиц, Хитлер оди и прашува некое циганче:
-Ти што сакаш да бидеш?
И детево му одговара:
-Па.....фудбалер или пилот.
И Хитлер му вика:
-Не,не, мислев сапун или кожна јакна ?
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2010 во 06:28
Кое е најдемократското парче облека:
- Градникот - ги поттиснува големите, ги подига малите и масата ја држи на купче.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2010 во 06:26
Се возат во воз прилепчанец и Босанец. Му здосадило на Босанецот и му вели на прилепчанецот.
Окле си?
И прилепчанецов не одговара.
По некое време Босанецов пак:
Окле си?
Другиов не одговара. И така неколку пати и Босанецов пак:
Окле си?
И на прилепчанецот му пукнал филмот.
Ако сум јас окле, ти ушле си!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2010 во 09:20
Влегува наркоман во црква и му вели на попот.
Чао нинџа, станчево ти е супер ама овоа постериве ти се малку излижани.
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2010 во 16:56

Na cas nastavnikot im zboruva na ucenicite za narkomanijata i efektite od zemanjeto na droga:

" Otprilika 20 do 60 minuti posle vnesuvanjeto  vo organizmot drogata predizvikuva golem napliv na osloboduvanje na energija i euforija.

Doagja do zgolemuvanje na budnosta i energijata, kako i na potisnuvanje na zedta , zamorot i zelbata za spienje.

Se pojavuva zivost, raste cuvstvoto na bliskost sprema drugite lugje i opkruzuvanjeto  i mozno e da igras so casovi vo diskoteka bez da se izmoris.

Zvucite, boite i emociite se dozivuvaat pointenzivno , a ponekogas se pojavuvaat i halucinacii. "

Eden ucenik dignal raka i prasal:  " Nastavnice, a ima li drogata losa strana?" 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2010 во 17:05
Му дошла на Цветко таштата на гости, па Цветко ја прашува:
- Бабо, колку време планираш да останеш?
- Па додека не ви досадам.
- Ауу, зошто толку кратко???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2010 во 05:18
Цветко се жали на колегите од работа.
- Денов ми е катастрофа, ми ја украдоа колата, во станот имав пожар, девојката ми раскина, е само ХИВ тестот ми е позитивен.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2010 во 04:53
Двајца пријатели разговараат:
- Знаеш дека во пивото има женски хормони?
- Па, да. После 5-6 пива, почнуваш да збориш глупости, да плачеш без потреба и ужасно да возиш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2010 во 01:50
Две деца раговараат.
- Е дури сега ми е јасно зошто штрковите одат на југ.
- Е зошто?
- Па и црнците сакаат деца!
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2010 во 14:12
Koja e razlikata pomegu ohrid i dojran?
Vo ohrid ke ti zemat a vo dojran ke ti dadat zdravlje
Ps. jas go izmisliv i valjda na nekoj ke mu bide smesen
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2010 во 14:58
Некој селанец сакал да ја помине реката со трактор, ама не знаел колку е длабока.
Здогледал некоја русокоса покрај патот.
- Невесто, рекава длабока е?
- Не!
Тргнал овој низ реката со тракторот и потонал целиот.
- Добро мори жено, нели е плитка водава.
- А бре плитка е прееска на едни шатки до пола им беше!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2010 во 06:34
Едно племе дивјаци, заробиле Македонец , Бугарин и Грк, и им рекле секој да донесе по три овошја набрзо што може но не им кажале за што им се:

Прв се вратил Бугаринот и донесло три јаболка, дивјациве го зеле во една колоба и трите јаболка му ги набутале у гз.
Бугаринов на излегување го сретнува Македонецов кој носел три сливи, и Македонецов го гледа Бугаринов целиот овенат во фацата и го прашува што ти направија дивјациве.
На тоа Бугаринов му вели што да ти казувам ми ги набутаа у гз, па сега мислимуја и ти.
Македонецов почнал да пука од смеење, а бугаринов му вели што се смејш , кога знајш што те чека, а македонецов вели е па затоа се смеам, јас со слививе ке издржам , ама Грков иди и носи три лубеници
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 171172173174175 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.