![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 128129130131132 229> |
Автор | |
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imale ste bol pari - kupili ste
koj kako vas da mu mislat bednite |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Е големи се и парите Хонорарите за изработка на спомениците се објавуваат селективно |
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
zivi humoreski ova vasevo futuristicko skopje.
![]() |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kolku samo spomenici so zivotni iznastavija , ne bi me zacudilo ako vo nekoj prospekt na nekoj stranski tur operator bideme pretstaveni kako destinacija za safari ....... lavovi , konji , magarinja , ovci ...........
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
или изложба на Lego bionicle ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Glupostite nemaat kraj..
![]() ![]() |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
lele lel
golemi sa be pogolemi sa od nashte na lavov most ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
тие што градат се далеку од адекватни (ве молам не ми викајте дека сум бил љубоморен архитект ![]() овој на пример лавовиве што ги правеше, не знае реченица да склопи, а помалку да објаснува, а не дај боже да го прашуваш по струка... битно само жена му знае колку се офајдиле... Изменето од zabegan - 29.Август.2010 во 21:01 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Мене ми се досадни, како прецртани од учебник по анатомија. Им недостасува динамика, креативност, душа.
УмеШност - да, умеТност - слабо. Потреба? - потврда на идентитетот и слични муабети... Лавови (и столбови, патем) има „од Аљаска до Аустралија“. |
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Сега со ова бендисувањето на харакири лавчињата со напрчени газиња и уште понапрчени фризури, ме боде во очи,си велам дали е тоа стварно кај некои колеги форумџии,али ет заебанција на сметка на уметничкиот акмак, па мислам недостасува критика од адекватни лица,кои веројатно сега сите се ангажирани на улепшање на Скопјето ни наше главно,или пак секој од нив си го гледа полното џебче и не критикује, Па ви се молам нека кажат ако учеле додека учеле или ако гледале филм за времето еве да речеме на Пика-со, Модилјани,па Гоген ,очите си ги ваделе од меѓусебна критика,а овде кај нас длабоко си спијат барем тие нешто што требит да кажат.... или ја немам видено, чудно некое општество на нездрав разум и дунстер култура.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Па јас за скици или слики бесплатно за државата би изработил....а Аце Големиот и сум го изработил....но за потребите на промоција на книга и се разбира бесплатно...Ми се гади продажбата на патриотизмот...ГАДОСТИ...и долно... |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ma,...ne slushahs?.
![]() ...vazno,...ubavo izgledale ,... ![]() ...taman posla,..ushte i da ne izgledaat ubavo !? ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Za tolku pari mozele da napravat nekolku kratno poveke i podobri...Kade se parite...koj gi zel???
A i zosto?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
isto i mene, bas dobro izgledaat.... ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 128129130131132 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |