![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 931> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neznam...jas baram nes...
|
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
еден сладолед добро би дошол сега ....
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
e..sega neli reshiv da ne jadam sladoled i ti ajde sega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ајде само по едно топче? биди другар...не сум ти кажал дека другарти тоа го работеше у иностранство
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
a be ni sladoled ne me razdvizuva... koga se vrakav od rabota si kupiv ... ama nisto...
bez pusto tursko......
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ја би сеа нешто жестоко,во моментов осекам дека ке поче забоболката да ми се зголемува а ми прпа од забар
![]() |
|
![]() |
|
More ostaj barot i pravo na zabar..sam ne pominuva.
|
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ja sum veke na alkohol, taka da, i sega bi produzila so nesto takvo.. vadete viskito, ajde...
|
|
![]() |
|
vie zavrsivte so viski
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ajde edno silno src, sabajlevo ne mozam ocive da gi drzam otvoreni ![]() |
|
![]() |
|
ajde zlato ....odma turam...
![]() ![]() Изменето од Delfin - 13.Јуни.2006 во 08:18 |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
mmmmmmmmmmmmmmmmm thanks srce epten mi go pogodi :)
|
|
![]() |
|
пријатно да ти е
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |