![]() |
|
Крај на врска |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | ||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Првата врска кога ми раскинаа онака изненадно,тоа беше одамна.Тешко ми беше ништо се сваќав што се случува.
Е после тоа,се ми беше добра лекција и како се навраќав наназат на случувањата ми се редеа коцките.Штета за дечкото,многу го сакав можеше на добро се да излезе со мене покрај толку љубов.Ама касно му текна за се што пропушти.После не помогнаа ни молења ни колења(иако уште го сакав). Пробував после тоа да не се оптоварувам со ситни проблеми,и воглавно сум терала по мое,нормално без инаетење и големи кавги.Не сум се опуштала премногу,за да не давам се од себе и да не ми е мака и да си замине. Фала богу така и било |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Полесно е да ти раскинат, отколку да раскинеш.
Ќе ти раскинат, ќе бидеш безвезе разположен некое време, ќе јадеш чоколадо и животот продолжува понатаму. Не е голема работа, сепак панта реЈ, разбираш. Се водам според она: машките се како автобуси. Не треба да се трча по нив. Секогаш доаѓа нов. И да се надеваме, подобар. Никогаш и не би молела да продолжи врската. Никогаш. Изменето од Tiggy Vicious - 04.Август.2010 во 19:06 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Се плашам да кренам поглед од тастатура за да не прочитам дека јас сум единствен шо е најблиску до темава...
![]() Кратко - долго, стално е некако незгодно , поготово кога не оди во правилна насока и мораш да го сецниш понабрзина за да не се деси чудо па да се заебиш да попуштиш... ![]() ![]() Знаеш, глупо е, ама па кога ќе ми текни што следува после ова.... ![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
викаат времето лечи се...така и било
колку повеќе време поминува толку помалку мислиш на тоа... |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
а од прилика...колку време треба да потпомине? дали времетраењето на болката е правопропорционално со силината на љубовта која била вложена во врската? ![]() |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
kraj na vrska e faza tn bezvrska
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
![]() |
||
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
од прилика месец дена сум без таа дрога... ![]() од грешките се учи,сега знам што треба,а што не ... |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Се се учи,се се враќа, се се плаќа
ама не се заборава,колку и да помине. |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
у јбме...ја сам ти некој исклучок кој спаѓа во загрозен вид на оние на кои им требаат само неколку секунди после раскинувањето т.е. само коа ке се тргне погледот од чупето , да заборават дека биле во (некаква си) врска со неа...
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
|
e sega pa i ti pa... ![]() ima edna izreka koja (kje ja preinacam za da ne bidam premnogu vulgarna) veli "kakvo sakanje-takvo sekjavanje" ![]() ![]() ima vrski koi duri i sum gi zaboravila deka postoele nekogas,ama zatoa pak ima nekolku sto kje gi pamtam zasekogas... se zavisi od kolicestvoto ljubov vlozeno vo vrskata...sto pogolema ljubov-podolgo sekjavanje ![]() |
||
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Интензитетот и квалитетот на врската се пресудни за времетраењето на болката после раскинувањето,должината на врската не е пресудна според мене.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Секако дека те разбирам Биби ![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
|
kraj....... se zavisi od odnosot megju partnerite koi go gradele vo tekot na vrskata i posle kakov ke bide ...... shto ke poseesh toa ke si ozneesh
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |