|
Кој ли тоа ме (те, не...) ... зеза? |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене никој...ама ја сите
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..kutrata ,..zarem stvarno nema nikoj shto bi ja,..................................................zeznal?!
...mene ,..pokushava nekoj,..ama , samo dokazuva , deka e stvarno samiot , dozlaboga .......................................................zeznat! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zeznuvam be deka mene nikoj
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...shto ja nema ..zez...da ne zeza?!
ili tuka e pa,.. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е денес....т.е .....вчера де...
Ме утепа од зезање едно ново членче ...Остај што ме зеза...криво ми е што мисли дека може да ме налути...ќе го лансираат кај и да е....па тогаш нека ме зеза...од Венера |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме зеза компјутеров...
И ПодВодно... ама тоа ме зезаШЕ. Пардон. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме зеза и ме зеза...и не е свесе колку се зезнал
Ќе ми правел Форумска свадба Па сака да биде младоженец...мореее....немааа...Баба не се продава за 150 денари |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e koj de........... toa i jas se prashuvam
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
комшијава...ме зеза.
ама комшивката...ја зезам. |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пробуваат да ме зезаат.... ама срц , искрено, не ни сакам да помислам како ќе се чувствуваш ако те слизнам или ако си добиеш рогчиња на главчето
Изменето од volkswagen - 28.Јули.2010 во 20:57 |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова зингава ми прави тестови на издржливост...како ли се навлеков
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бооооо.... ме зеза, не зеза , не трти бре сите со ред... те плукаат мислиш врни , а тоа уствари некој се изживува врз тебе а само моментално се нашол во поповолна ситуација. цит. : Светов е скала , машко, ама и чколија.... ако и дозволив овај пат да ме зафркне да се навлечам на неа а таа да остани ладна ко Крали Марко во Стари Град , тоаш преземам радикални мерки за спречување на понатамошно навлегување во живо блато и со сите сили се влечам на горе...
Те зеза цура, те зеза телефон, ме зезаат светлата од колата, ме зезна веќе акомулаторот, ме зеза тој идиотот што ја поскапи колата , ме зеза, не зеза , пуздер не прави... те зеза соседот, ме зеза троседот, ме зеза двоседот и кабриолетот... не зеза некој што ни праќа педери на земјава, не дупи ФБ, а најмогу ме боли тоа што дури сега ми текна што се случило, на среде пост... аааа... значи ти мене ме шеташ по тавани (ме зезаш) за тоа што се чувствуваш дека мораш да се реваншираш и да бидиш на чисто па ти требаат играчи??? Е ку**ц... Затоа ,јас ќе те тинкам малце тебе , па потоа ќе си го добиеш, да не речам, „онаквиот“... Ќе ми дојдиш ти мене „меѓу празници“... еве го илинден... А тоа што ќе бидам безмилосен... горд сум на тоа НЕМА ДА МУ ДОЗВОЛАМ НА НЕКОЈ/а ПРОМАШЕН/а ДА МЕ ДРИБЛА... и секое срање што ќе проба да ме зеза ќе го фаќам „на кондиција“ и ќе му вратам во мој стил... а сега пробувам да се измушнам негде во некој нов сајбер простор и малку да уживам на друг начин ... затоа што ако некогаш ме зезне машина тоа сигурно не е злонамерно и не ми мисли лошо , просто , нема ДУШАААА!!!! |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шиз0фре_ник
Море дете...Не си фаќај работа со нервозни Баби...и така не ми е...неделава |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
renatax.............. me ubi so pozitivno zezanje
|
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |