![]() |
|
Секс за 1000 000$ долари?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 22> |
Автор | ||
rabani ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DRUGARCHE MI JA SIMNUVASH CENATA
AMI AKO DOJDI NEKOJ CRNEC ![]() BEZ PARI KE TREBA DA SE MACHIME ![]() ![]() ![]() |
||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
||
![]() |
||
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
|
Ако се толку пари во прашање, не се ни мислам
![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() ако се толку пари во прашање,сигурно е некој со мн.пари малку памет,никоја не го погледнува па сирот мора да плати,.......ако е тој добар тип и за без пари ќе си најде |
||
![]() |
||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
|
Jas znam curi i za 50 den
![]() ![]() |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
opaaa...ja znam curi sto na mene mi davat 50 den.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rabani ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
|
abe luge k*rvi ima, ama pari nema
![]() ![]() ![]() muabetov ni e kako na K15 ![]() ![]() ![]() |
||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Мене ако Кетрин Зита Џонс ми понуди секс за милион долари, прифаќам одма најискрено.
![]() ![]() Ако тоа и е баш премногу, нека соберат со Моника Белучи по 500000 долари, па ќе се ,,помачам,, и со двете... ![]() ![]() Изменето од LiDivio - 26.Јули.2010 во 09:29 |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
jas bi rekla obratno pari.......bez seks!! e toa e umetnost....
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
velat se si ima svojat cena, kako za kogo
nekoj e poskap nekoj poeftin ama nikoj ne odgovara pravilno se dodeka ponudata e hipotetichka koga kje bide stvarna , tek togas odgovorite na ova prasanje vazat |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
1) никој не би одбил милион долари за еден пролазен ![]() 2) точно е дека секој си има цена, во пари или во натура. 3) ако е ова почетната понуда, може ќе ќариш и повеќе ако те бидува за бизнис и умееш се исценкаш ![]() |
||
![]() |
||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
|
Што ти се вика пазарна економија... Колку би одбиле доколку непристојниот предлог е реален??? И која е сумата што ќе ги кандиса? |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
изгледа не си ме рабрал никој нема да ти огдовори исправно ова твое прашање е пак хипотетичко шо ако ти понудат... пари тука не постојат... само хипотетички се ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |