![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 151152153154155 277> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Татко влегува во соба кај ќерка си и ја затекнува како користи вибратор.
- Ќерко мори, за тебе маж нема ли? - Не бе тато, јас сум модерна девојка, не одам со машки за да не ме оговараат после. Затоа ја користам техниката. Следниот ден се враќа ќерката вечерта дома и го затекнува татко си на маса со две чаши ракија и вибраторот. - Што правиш бе? - Еве ќерко, го викнав зетот на по една ракија. |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]()
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Smesni prevodi:
Tom Cruise - Томислав Крстевски George Bush - Ѓоко Грмушковски Boy George - Дечковски Ѓоко Halle Berry - Дворанка Зрновска Stipe Mesić - Стево Месото Mike Oldfield - Миќо Старополски Слободан Милошевиќ - Freeman Gentlef**k Kate Moss - Катица Маховина (Мов) Северина Вучковиќ - Northy Wolf Jenny Frost - Замрзната Јана и на крајот најдобриот: Матко Јеловиќ - Well Who Is The Little Lion ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Блажо
разбрал дека во Тибет живеел најголемиот филозов во светот. Се спремал и
решил да оди и да му постави едно и единствено прашање - "Кој пат води
кон срцето на саканата". Стигнал го запознал и го прашал:
- Кажи ми филозофе кој е најкраткиот пат до срцето на саканата, односно како најбрзо да стигнам. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
оваа ама ич не е смешно. ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
О, Сантијаго (нели ова звучи како да е од некоја глупа шпанска мелодрама, кај шо цурата го моли да не си иде, а овој со бел коњ заминува по патот, па оваа рика ко магарица?), цицка си е цицка. Таа може да прекрива, во случајов дел од стомак, а и колкови кај баби, ама да ја прекриеш тек така... тешко. Се глеа.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Па и не ќе и треба долна облека
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ама таа во црните само горен дел носи,долниот заборавила да го облече изгледа.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Мене па онаа со црните ми е по секси, кожа носи, затоа. Се палам на кожа, ептен.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
оваа во розе бикини е најзгодна,во споредба со другите три е како манекенка
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Одат 2 баклави по улица и едната и вика на другата: еј чекај ме жуљаат оревиве
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 151152153154155 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |