IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 321322323324325 708>
Автор
Порака Обратен редослед
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 13:12
Originally posted by gonzo gonzo напиша:

sdk...Bravo Mamiiii...apsolutno si vo pravo ...Toa e del od poema , inace napisana od vladarot na Dubai i premier na UAE seikot Mohamed bin Rashid al Maktum...
Mene mi licat povece na pogovorki...a zvuci nekako vaka...mislam od engleski...za arapski malo morgen...

Zemete mudrost od mudriot
Ne sekoj koj java konj e dzokej
Potrebno e covek so vizija za da pisuva na voda
Golem covek se izdiga pred pogolemi predizvici

сдк големо%20гушкање
и сдк..ама око соколово имам брееенамигнување
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 11:12
Сакам да кажам

Ладен бурек е за никадетага
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 11:08
sdk...Bravo Mamiiii...apsolutno si vo pravo ...Toa e del od poema , inace napisana od vladarot na Dubai i premier na UAE seikot Mohamed bin Rashid al Maktum...
Mene mi licat povece na pogovorki...a zvuci nekako vaka...mislam od engleski...za arapski malo morgen...

Zemete mudrost od mudriot
Ne sekoj koj java konj e dzokej
Potrebno e covek so vizija za da pisuva na voda
Golem covek se izdiga pred pogolemi predizvici
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 10:55
...не верувам во случајност. Освен ако сум заебала некоја чаша. Случајно паднала.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 09:42
сдк..мене ли ми се чини или на сликава

она во средината личи на арапско писмозбунетост
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 05:48
СДК и јас то си мислам  (а не бев ваков порано) смеење

СДК туку мило ми е дека те насмеав (оти нели си мноооооооогу жешка оваа вечер - т.е. имаш температура) плазење
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 05:44
SDK

Idi spij breизненадувањеизненадување pocna da zboris...cudni rabotiгазење%20од%20смеење
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 05:41
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

СДК

Мислев супер моќи за репутација...не за банирање...
За банирањето е друга приказна...со друг почеток...и друг крај...а...никој нема да се усреќи...освен една личност на која што сум и дојдена преку главаплазење

СДК
а а сега се разбравме изненадување

и јас не мислев за банирање туку демек ќе направиш нешто и форумот да исчезни и не знам шо......изненадување

Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 05:36
СДК

Мислев супер моќи за репутација...не за банирање...
За банирањето е друга приказна...со друг почеток...и друг крај...а...никој нема да се усреќи...освен една личност на која што сум и дојдена преку главаплазење
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 05:27
СДК имаше еден/една како тебе се замислуваше нешто дека ќе усреќи некој ако го банираат........  и пак ништо голема%20насмевка

и СДК како јас не бев модер па да те банирам плазење па да видиме какви моќи имаш голема%20насмевка

п.с. и јас имам моќи (не за џабе сум мен.... ајрон мен)

голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 05:18
СДК

ц...јок...не е виц...Баба има супер моќи...ако е пред банирањесреќа
Ќе се усреќи некој на крај...кога ќе ме збришеда
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 05:15
газење%20од%20смеење

изненадување боооооо виц на годината е ова изненадување

и да те стават на нула ТИ пак ќе дојдиш на 10 000 изненадување па ако не ти е важно седи си на нула намигнување

инаку просекот ти е најголем да

сакав да кажам голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 05:05
СДК

Ма не даваат плата бре...ехх да даваа...одамна ќе ме искликаа другинамигнување

Тукуу...кај виде дека сериозно ја сфатив работаване%20знам....баш ми е ..на зезањесреќа...Јас реков..и утре на нула да ме стават...пак ќе дојдам до 10000намигнување...ама пораките да не ми ги чепкаатсмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 05:00
еколошка баба газење%20од%20смеење

и СДК е како не е успех кога ќе земиш некој денар кога ќе наполниш стаж (мислам зелени) голема%20насмевка

СДК на многу им сметаше ама ти се заигра и си ја сфати сериозно работата голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 321322323324325 708>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.