![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 134135136137138 229> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
скопје 2014 е промашена инвестиција и проект во целост и глобала ..... од причина што скопје со сето тоа ќе наликува на уште поголемо село со семафори и кичерај наместо на град кој треба да се декларира како метропола и главен град . нема услови за нормален сообраќај , гужви од јутра до сутра и тако то .......... наместо да се размислува за некое метро или трамвајски сообраќај , се градат ГЛУПИ споменици и разно разни тракатанци ..... али , кога ќе се видат силните “ умови “ кои се јавуваат како идејни творци , ништо не е чудно
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
da se vratam na temata
abe gledam kako se gradi oficirskiot,,, teatarot abe kjef mi e da proagjam i sum svedok na gradenjeto na idno skopje glaven grad na makedonija samo cekam acika da go vidam.. sekoj gostin so kje mi dojde od stranstvo tamu kje go nosam prvo, neka se pokloni na mojot kral, pa poslem gostenje kaj mene doma ![]() Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 13:53 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
toa deka TIE OD VNATRESNOSTA SE POMALKU GRAGJANI si rekol ti ne jas
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
бре бре бре ........ демек , тие од внатрешноста се помалку граѓани на оваа држава за разлика од селаните кои благодарејќи на земјотресот видоа град ?
![]() ![]() или , зошто на пример не би направил метро или тамвајски линии наместо ГЛУПИ споменици на личности кои се спорни како дел од МКД историја ![]() Изменето од Анастеа - 17.Јули.2010 во 16:52 |
||
![]() |
||
|
tie od vnatresnosta kje si zastedat pari za taxi, avtobusi, golemi
komunalii, zivci od soobrakjai metezi, blokirani semafori od stecajcite,
zdravje od zagaden zozduh od izduvnite gasovi,, itd itd... taka da i tie
se vo dobivka
treba da si platat za svoj glaven grad i da se srekjni so ne ziveat tuka ![]() Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 13:38 |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Изменето од МАРШАЛ - 16.Јули.2010 во 13:28 |
||
![]() |
||
|
site kje bidat
ej site kje se shetat eden den po plostadot nivnite deca kje se vencavat vo oficirkiot dom.. kje se slikat na plostadot mozebi kje odat vo teatar .. i vo filharmonija.. ova e napraveno za idnina ne za 2014... tuka ste malku utnale so mislata Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 13:24 |
||
|
||
![]() |
||
|
нека е и така само да бидат СИТЕ навистина среќни наместо само оние блиските до “ пастирот “
![]() |
||
![]() |
||
|
super e tvoeto mislenje ama drugi ne mislat taka pa kje si ostane u MZT sega za sega ete kako se rabravme srekjni i veseli |
||
|
||
![]() |
||
|
а што се однесува до тоа дали некој е Македонец само поради тоа што се поистоветува со спорни личности од историјата или не е поради тоа што реално не се поистоветува , тоа е навистина проблем кој проблем само ни нанесува уште поголеми проблеми ........
![]() |
||
![]() |
||
|
Тито ....... мислам и ценам дека треба да има и тоа на некое видно место ....... до крстот на водно ........ не би било лошо ........
![]() |
||
![]() |
||
|
a tito???
ima si toj vo krugot na MTZ zlaten negov kip.....si ima koj saka da mu se pokloni... neka poveki tamu vo MZT |
||
|
||
![]() |
||
|
toa e tvoj problem
jas sum makedonec i jas si go smetam alexandar za moj kral vo minatoto ti tuka ne mozes da pravis nisto so moeto mislenje som si go smetam jas si go sakam na plostad prosto e .. poprosto zdravje.... ako jas ne ubeduvam deka e tvoj ne me udeduvaj deka ne e moj so ima tuka da se filozofira denes se ide so plostadot po moj kjef utre moze po tvoj taman rabota site da se zadovolni... sekogas kje ima nekoj nezadovolen... toa ti e civilizacija... raste... mnogu glavi mnogu idei Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 13:11 |
||
|
||
![]() |
||
|
убаво е да се гради ама без намера да се КРАДИ ...... а уште помалку да се тоа прави поради кревање на политичкиот рејтинг по основ популистичка погубна политика во време кога се нема работа , пари во буџет од реални приходи и огромна невработеност ...... значи , куќата да се прави ама од темели а не од кров
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 134135136137138 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |