![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 708> |
Автор | |
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SD..cel den sum so gosti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-нема
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sdk...odoh ja na pica i......"edno" pivce !
![]() we'll see...about midnight! ![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК..не е убо вакви работи ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк некогаш стварно ми пука филм
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
СДК Понекогаш... на моменти...
Не ми е гајле! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
сакам да кажам...no woman no cry...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Мислам дека сум јасна ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
СДК Чудно сум расположена.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
TheHacker ![]() Сениор ![]() ![]() I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
сакам да кажам лелеее ќе испоцркам од смеа лелееее ко луд се смеам у 12 саат али гледајте го клипов неможам да издржам веќе еј
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=L3pOdn1XX0Q&feature=related Изменето од TheHacker - 13.Јули.2010 во 23:57 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
lele so post e hakerishko
da mozam odma ti dava + 100 kako suptilno sum vdzashen toa za tvoja informacija vdzashen e srpski zbor i znaci zabezaknat i toj zabezeknat e dodushe srpski |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сдк...го засакав Pierrot.
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |