![]() |
|
Што некому сте му останале должни |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 13.Јули.2010 во 20:43 |
сетете се НА нешто од вашето минато
и напишете што сте останале некому должни на личноста или на животот или на крај краеви сами себе ![]() ЈАС НЕКОМУ ДОЛЖАМ 19 СТИХОВИ И КУТИЈА ПАЛОМА МАРАМЧИЊА ![]() ![]() Изменето од anakin - 13.Јули.2010 во 20:46 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
блоу џаб на маж ми
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
должам на неколку другари партија баскет...
и на уште неколку ‘другарки‘ извинување... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Па сега не дека баш должам....си имаме на ти дај ми со стопанска банка
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
пола се раздолжив
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
На една личност и должам многу....животот.
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Должам благодарност до одредени луѓе и покрај тоа што сум кажала Фала, неизмерна е благодарноста до нив.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Na cerka mi 3 god od nejzinoto detstvo rastenje so tatko 2000 km daleku...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
На најдобрата другарка и должам најголем пољубац у образ за се што направила за мене.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ако се потсетивте дека ќе направите се да неостанете должни
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
едно простичко те сакам...на мама и татко. но доцна е.
|
|
![]() |
|
никогаш не е доцна
мислата лета и таму каде мислиш дека не достига |
|
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
na mojot tatko
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
на даскалот му должам пијачка и најголемо фала во светот...
![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |