![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 370371372373374 708> |
Автор | |
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk deka si vo pravo....ova go potvrduva ona kazanoto "nemaat zednicki jazik lugeto i zivotnite pa za zal nemozat taka lesno da se razberat"
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк - ме потсеќа на мене... пред едно две години, истата реакција...
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
Вчера ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Феар...одамна немало квалитетен муабет. Особено кога има навреди на верска, расна..и сл..основа ![]() Тоа не е за толеранција ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
сдк пријатно ме изненади
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
sdk babo deka psihicki me zamorija............i vo posledno vreme samo se vregaat na chat ajde kazi mi koga imalo posleden pat normalen muabet na chat
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
Феар....ние немаме граници..отрпнавме ![]() ![]() ![]() ![]() Затоа никовите....ќе ги игнорираш...и нема да постојат. Исто како да не напишале ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
epa babo sekoj si ima granici jas stignav do kraj so trpenieto ![]() |
|
![]() |
|
СДК
Феар брат... а јас што да кажам ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
сдк...за секоја слика по мој вкус..имаш голем +.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
sdk..... zar ima gluposti na chat
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
sdk mene kazi mi gi be FeaR jas sum psihijatar ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
sdk ke odam na psihijatar zaso moram da gi kazam glupostite na nekoj sto gi citam na chat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк - се изнамачив да и нацртам убаво коњче, а таа ми вика:
мами, а бе ова не е коњче, ова е магаренце... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
СДК не бре ![]() Ова го покажува кога сакаш да дадеш репутација..на некој што не му следува ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 370371372373374 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |