![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 330331332333334 708> |
Автор | |||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pa koj stisnal za tebe 151 pat....
![]() ![]() |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
![]() |
|||
TheHacker ![]() Сениор ![]() ![]() I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
||
сакам да кажам зашто досега бев на форум на кој систем за репутација е активиран одамна. Овдека е поразлично, ама тестирам луѓе што е и како е ![]() незнам точко после колку време можеш на исти член да му дадеш повторно репутација ама и тоа ќе го истестирам ![]() @gonzo си имам едно 15 обожаватели и ми кликаат ![]() Изменето од TheHacker - 12.Јули.2010 во 22:21 |
|||
![]() |
|||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
||
cek ,cek aj da ne te citiram me nervira toa ama vaka sega matematikata veli deka 15 e 15 a ne 150
![]() ![]() |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
![]() |
|||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
||
sdk....ako go fatam toj sto mi klika na -1....lelelee.... taman jas ce se odlogiram da si stavam plusce, ete ti go on mi go zbrise glasot.....krvavo zaraboten so krv, pot, solzi itn.... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
![]() |
|||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
||
sdk.... za ova eve ti + i od mene
![]() |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
![]() |
|||
TheHacker ![]() Сениор ![]() ![]() I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
||
Сакам да кажам ти реков по одредено време можеш повторно да му дадеш репутација на членот. Репутацијата е активирана од сабајле од 10 саат ![]() и мислам дека кој, како, зошто, колку итн ми клика не е предмет на дискусија на темава, туку темава е сакам да кажам, а не оф топик и колку репутација има ДХакер ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() ![]() ...aj,...zemi edno od mene,..za vozvrat,...ako sakash ! ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
СДК... очигледно е дека требе да се отвори тема еспешали реjтинг
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Ми фалат емотиконките.
не сакам да сум ко на фб, си го сакам како на форум. |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
sdk...pa tuka ti se,..samo shto ne se na videlina...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
||
сдк што се чудите хакер и се е можно |
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
![]() |
|||
||
СДК...ако сакам да сум на фб ке одам на фб. сакам да сум си на форум...и си ги сакам емотиконките. не сакам да испишувам букви на латиница да излезе големата насмевка или забавата.
п.с. намигнуване. |
|||
![]() |
|||
||
sdk...a be,..tuka ti se!
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
каде точно....а...:D)
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 330331332333334 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |