![]() |
|
Што сакаат жените од мажите??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 30> |
Автор | |
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас имам црна коса и светол тен (зелени очи)... ![]() Значи сум полусекси ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Не мора да значи.
![]() Има машки со темни очи што се како коњи, а има и машки со зелени/сини очи што се презгодни. Мажите со темни очи значи имаат поголемо ниво на тестостерон па ради тоа се по мажевствени. ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
а што правиме со жените со темни очи? и они ли имаа повеќе тестостерон?
![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
лелееее
![]() ![]() а што сакаат жените од мажите....најмногу да им испразнат џебот , потоа да му ја извадат цела маст ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Можно е... ако се лажеме. ![]() Ако видиш типка со бркови, подобри трицепси од твоите и темни очи -знај дека има големо ниво на тестостерон. ![]() |
|
|
![]() |
|
Глупости. Нема врска. Тоа зависи кој во каков круг се движи. ![]() |
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Как не зависи.....па сите шо ги имав....маста ми ја извадоа ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
и како функционира тоа друже , колку кила си сега? ![]() ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Што точно подразбираш под метафората „маста ми ја извадија“?
Не ти давала? Не пушела? Не голтала? Постојано ти си плаќал сметка? Сакала повеќе да се гали него ли да се секса? Што? Изменето од Tiggy Vicious - 12.Јули.2010 во 16:26 |
|
|
![]() |
|
едвај 74 ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ја би да ми одговориш.
![]() |
|
|
![]() |
|
маст де маст...вишок кг или она под кожа или кај се наоѓа....посебно тија битолчанки ич исав да немаат ... ко со правосмукалка тегнеа....
Даваше ми како не....коа и да и побарав....на заем....
Пушеше ... до душа и те како ... 3 кутии ... ме зарази и со тоа
Е сеа кај голтањето кој ја знае шо праела....
сметка обавезно јас....со нејзини пари
а со тоа галењето веќе претеруваше....најмногу сакаше со мачорчето....
Најди спој , нека веза ... и ке знаеш .... за маста вадење
![]() |
|
![]() |
|
Ха, успешно го избегна одговорот.
Мислам дека е време некоја лезбејка/бисексуалка да си фатам за женска, по можност од Битола... бар ќе ослабнам, не за друго. |
|
|
![]() |
|
Ооо па не мора да мењаш сексуал определба...
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |