![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 339> |
Автор | ||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
а тебе??? да н си нем, аааааааааа??? коj да каже на каки дека си зел моме? А? А? Ааааааа???? ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Кога сакаш да те носам на логопед
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
романтика ![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
|
bre bre bre bre
![]() braos |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Не ,во Софија
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Бравос бе, кратко и јасно.
И сега во Македонија ли ќе живееш? ![]() |
||
![]() |
||
|
Е така, како се женат двајца млади.Решивме за датум ,се собравме мојте и нејзините родителе ,некулко нејзини пријателки.
Закажавме во едно матично во Скопје и се о=енивме.Точно 20 мин работа.
После одевме на ручек и готово. Мојте на следниот ден си појдоа за Софија,а јас ќе останам со неа до 15 во Ск и потоа ќе одиме на море во Поморие и готово.
Така се прави.Нема што да мислиш.......
|
||
![]() |
||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
|
kako be toa ozenil ![]() |
||
![]() |
||
|
Благодарам Ане
![]() благодарам и од нејзино име
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Леле, леле.... баш ми е мило - љубовта нема граници
![]() Нека ви е со среќа и едно 3-4 дечиња ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
убаво си прочитала.за девојчето што ти кажав еднаш преку ЛП
|
||
![]() |
||
|
Емил, дали јас убаво прочитав - си се оженил, со Македонка?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
браво
|
||
![]() |
||
|
Во кафана ќе дојдам, ама после работното време
![]() ![]() Не знам за вас, вие мене ми фалевте, сите ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |