![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 338339340341342 563> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Би му направила ..ручек ....
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Се што сака ќе и правам
![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Mmmmm, bas sum gladen... blagodaram mnogu ![]() Bi i poklonil ubav parfem po nejzin vkus ![]() ( ova se odnesuva za zamislena... ) Изменето од KINGDAVID - 05.Јули.2010 во 15:07 |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
..Би им направила на личностите над мене
домашен сладолед ...со малини.....
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
би ја прошетала низ германија можеби тогаш ќе ја засака
![]() |
|
![]() |
|
young padawan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
kako ne bev pogore,obozavam malini...
bi i kupil dres od Schweinsteiger da i go dade na Zamislena da si go nosi za na kafe |
|
compromise my principle
|
|
![]() |
|
би му го вратила дресот од .....шх......... и би му купила
уште два...за ..преперување .....
![]() |
|
![]() |
|
young padawan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
e bas ti fala
ok,dobijas dres od Kanavaro? |
|
compromise my principle
|
|
![]() |
|
добро...
добиваш домашен фруктал од кајсии !
|
|
![]() |
|
moram da zabelezam deka me pogagas so ishranava...
bi i napravil lasagna |
|
compromise my principle
|
|
![]() |
|
но ти не ме погаѓаш....
незнам што е ова ....lasagna ....
![]() |
|
![]() |
|
lazanja..i ok,toa e toa-nema de se prehranuvame zaedno
|
|
compromise my principle
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
би го частела пиво
![]() |
|
![]() |
|
posteno,good girl..
bi i kupil kikiriki |
|
compromise my principle
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 338339340341342 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |