![]() |
|
Сака, а не може ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
фала, ми се спие а овој твојот изгледа има нервен напад, ќе ми го тресе креветот.
утре прати го, ќе му дам да чука теписи ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
za tepisi e tata mata
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
najdobra kombinacija e
nit saka nit moze ljubovta i taka e nerentabilna rabota sekogas si vo debel minus cudno a neli ako e eden vo minus drugiot bi trebal da e pljus ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
минус и минус даваат пљус
![]() поука: битката може да е изгубена, но не и војната ![]() (леле, шо умна сум се разбудила денеска ![]() |
|
![]() |
|
lekcija 7
vo ljubovta ne postoi matematika.. osim mnozenjeto |
|
|
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
sorry шо ви се вмешувам, сакам да споделам една изрека со вас:
Математиката на љубовта е чудна, од 2 прави 1, а од 2 минус 1 прави 0 ![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
оди кажи му на анакин - тој не верува во математиката
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
2=1+1
mozhe...i saka ![]() ne mozhe...ama saka ![]() saka...ama ne mozhe ![]() ne saka...i ne mozhe ![]() |
|
![]() |
|
ihaaaaaaaaaaaaa mnogu varijanti
a velat deka ljubovata ne e komplikejshn |
|
|
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
абе љубовта е само компликејшн... ![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Сака а не може?
Не мора. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
уауууу...што сте jа развили темава...ц...ц...ц...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |